Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi

Presedintele a transmis premierului, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a lui Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor, intrucat persoana nominalizata nu are expertiza si experienta manageriala necesare,. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi: Fifor nu are experienta. Ponta: Maine facem o noua nominalizare

21 - Ponta: Maine vom face o noua nominalizareUPDATE 14. 18 - Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Victor Ponta ca Mihai Fifor sa fie ministrul Transporturilor, motivand ca nu.

Iohannis a RESPINS propunerea lui Ponta la Ministerul Transporturilor. Ponta: A facut-o din ambitie!

Presedintele Iohannis a transmis premierului Ponta, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a lui Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor.

Ponta spune ca a revenit vineri la Iohannis cu nominalizarea pentru Transporturi

Premierul Ponta a declarat ca vineri a revenit la presedintele Iohannis cu nominalizarea pentru conducerea Ministerului Transporturilor, aratandu-se convins ca la intoarcerea in tara, din vizita in Spania, presedintele se va pronunta asupra propunerii, potrivit surselor din presa.

PSD cauta o solutie pentru Transporturi dupa refuzul lui Iohannis VIDEO

Social-democratii au programat pentru astazi sedinta Biroului Permanent National al PSD, pentru a lua in discutie situatia creata in urma retragerii lui Victor Ponta de la sefia PSD. Social-democratii au.

Macovei, reactie ACIDA la adresa lui Ponta: Pentru el a contat grupul infractional organizat

Monica Macovei sustine ca Ponta se retrage din fruntea pSD pentru ca afecteaza imaginea partidului si ii cere sa isi dea demisia din fruntea Guvernului pentru ca anchetarea penala a prim-ministrului afecteaza imaginea tarii si a romanilor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )