Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis a semnat decretul. Mai multi procurori si judecatori au fost eliberati din functie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a semnat decretul. Mai multi procurori si judecatori au fost eliberati din functie

Mai multi procurori si judecatori au fost eliberati din functie prin decrete semnate vineri de presedintele Klaus Iohannis. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a. continuă pe Antena3

Este OFICIAL: Mandatul lui Nicoale Ciuca la sefia Statului Major al Armatei, PRELUNGIT cu UN AN. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri decretul prin care mandatul generalului Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Armatei a fost prelungit cu un an, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis, LOVITURA DECISIVA la final de an! Presedintele A SEMNAT DECRETELE

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 28 decembrie a. c. , urmatoarele decrete: -Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bihor a doamnei Daniela-Mihaela.

Klaus Iohannis: Propunerea ministrului Apararii pentru sefia Statului Major NU RESPECTA rigorile legii. Am semnat decretul prin care se prelungeste mandatul generalului Ciuca (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri, la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ca a respins propunerea ca generalul Dumitru Scarlat sa devina sef al Statului Major al Armatei,.

Avertisment de ULTIMA ORA de la Klaus Iohannis: Presedintele someaza Guvernul in SCANDALUL ARMATEI

Klaus Iohannis avertizeaza cu privire la prelungirea mandatului sefului Armatei. Administratia Prezidentiala anunta ca decretul de prelungire a mandatului generalului Nicolae Ciuca in functia de sef al.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie?

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ca a semnat un decret prin care ii prelungeste mandatul generalului Nicolae Ciuca la conducerea Statului.

Cristian Preda: Auzindu-l pe Tudorel Toader, ai impresia ca-l asculti pe Emil Bobu. Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie

Demersul ministrului Justitiei privind revocarea procurorului general este absolut scandalos, declara la RFI europarlamentarul Cristian Preda PPE). Reactia sa vine dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca-i va trimite presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a lui Augustin Lazar. Eurodeputatul a mai spus ca presedintele Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie si a abandonat confruntarea cu fortele raului din societatea romaneasca.

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis e o papusa - exista o grupare de oameni din mai multe institutii, condusa de Pahontu

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat joi ca presedintele Klaus Iohannis ar fi o papusa si in acelasi timp un beneficiar al statului paralel si ca seful SPP, Lucian Pa.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT: Sedinta CSAT pentru ocuparea unor posturi in conducerea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru astazi, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.

AFP: Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, duelul presedintilor

Unul este seful statului, celuilalt i se spune domnule presedinte: Klaus Iohannis este liderul centrului-dreapta, iar Liviu Dragnea, cel care conduce cu mana de fier stanga, acum la putere in Romania. Cei doi se afla pe pozitii divergente in cazul tuturor subiectelor in momentul in care Bucurestiul preia presedintia rotativa a Uniunii Europene la 1 ianuarie, scrie AFP, intr-o analiza cu titlul: Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, duelul presedintilor.

Klaus Iohannis e amenintat din nou cu CCR de Viorica Dancila. Les anunta ca atributiile sefului SMA vor fi delegate loctiitorului acestuia

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a prelungi mandatul actualului sef al Armatei Romane, generalul Nicolae Ciuca, este nelegala, avansand ideea unui nou conflict juridic de natura constitutionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )