Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis nu stie cat este salariul minim pe economie din Romania

B1 B1,
Klaus Iohannis nu stie cat este salariul minim pe economie din Romania

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a facut o noua gafa, luni seara, in timpul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, unde a evitat sa raspunda care este valoarea salariului minim pe. continuă pe B1

Ministrul Muncii: salariul minim brut va creste de la 900 la 975 de lei din ianuarie

Angajatii vor avea parte de un salariu minim pe economie brut mai mare cu 75 de lei de anul viitor, din ianuarie, mai exact 975 de lei lunar, a anuntat luni ministrul Muncii, Rovana Plumb. Salariul minim actual de 900 de lei echivaleaza cu 5,3 lei pe ora.

Klaus Iohannis tergiverseaza dosarul in care este acuzat de incompatibilitate. Cum procedeaza acum ANI

Candidatul la presedintie, Klaus Iohannis, tergiverseaza dosarul in care este acuzat de incompatibilitate. Astazi expira cele 10 zile in care acesta putea contesta recursul. in tot acest timp, ANI a depus.

Klaus Iohannis a dezvaluit pretul pe care il plateste pe chiria unui apartament din Bucuresti

In urma unei anchete realizate de Evenimentul Zilei, s-a dezvaluit faptul ca liderul PNL, Klaus Iohannis, ar plati 500 de euro chirie pentru un apartament dinBucuresti unde, datorita zonei in care este.

Cum a desfiintat Klaus Iohannis in direct la B1 TV acuzatiile aduse de ziarul Evenimentul Zilei

Klaus Iohannis a fost invitat luni la B1 TV, unde primul subiect de discutie a fost un articol publicat in Evenimentul Zilei in care primarul din Sibiu este acuzat ca seful Auto Bavaria, Michael Horst Schmidt, i-ar fi pus la dispozitie o limuzina si un apartament de 240 de metri patrati pe Bd. Primaverii, cu o chirie de numai 500 de euro.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primul miting electoral de la Constanta este organizat de Klaus Iohannis si ACL

Klaus Iohannis, principalul contracandidat al lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014, se afla sambata, 11 octombrie, la Constanta. Mitingul electoral organizat de Alianta Crestin-Liberala ACL) incepe la ora 11, in Piata Farului, in locul unde PSD obisnuieste sa tina marile adunari publice.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis si Monica Macovei, tintele primelor dezinformari din campanie

Antena 3 a lansat, in prima saptamana din campania electorala pentru alegerile prezidentiale, doua stiri false. Prima: Klaus Iohannis locuieste in Bucuresti in casa unui apropiat al lui Traian Basescu. A doua: Monica Macovei este cercetata de DIICOT. Ambele stiri au fost preluate iemdiat de postul de casa al premierului Ponta, Romania TV, si de site-ul DC News, condus de Bogdan Chirieac.

Klaus Iohannis, rasfatat de 700 de femei

Klaus Iohannis a participat joi seara la un eveniment dedicate femeilor. intalnirea a fost moderata de actorul Floriiiin Calinescu, care a deschis discutia in stilul caracteristic. N-o sa aflam ce cauta neamtuil la bulgari - cum spunea Caragiale -, dar o sa aflam ce cauta romanul Klaus Iohannis, a spus Calinescu.

Jocuri de culise in cadrul PNL: Cooperativa lui Klaus Iohannis s-a rupt in bucatele

Klaus Iohannis spunea zilele trecute ca sunt unii si altii care isi fac jocurile pentru sefia partidului de dupa alegerile prezidentiale. Potrivit surselor din cadrul liberalilor, Iohannis ar fi dat un semnal.

Traian Basescu: Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt mincinosi si corupti. O sustin pe Elena Udrea pentru ca e un om corect

Presedintele TraianBasescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa la PalatulCotroceni, ca nu are nicio intelegere cu Victor Ponta sau Klaus Iohannis, el sustinand-o pe Elena Udrea la.

Traian Basescu: Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt mincinosi si corupti. O sustin pe Elena Udrea pentru ca e un om corect (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a lansat luni seara o serie de atacuri dure la adresa candidatilor PSD si ACL, Victor Ponta si Klaus Iohannis, pe care ii considera mincinosi si corupti. Totodata,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )