Libnet.ro
UNICEF

05:45

Kovesi, despre dosarul privind OUG 13: DNA nu verifica oportunitatea adoptarii, ci aspecte de legalitate si de incalcare a legislatiei penale

Adevărul Adevărul,
Kovesi, despre dosarul privind OUG 13: DNA nu verifica oportunitatea adoptarii, ci aspecte de legalitate si de incalcare a legislatiei penale

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, a declarat ca in ancheta inceputa in urma unei plangeri privind OUG 13 nu este vizata oportunitatea adoptarii actului normativ, ci sunt verificate aspecte de legalitate si cele care tin de incalcare legislatiei penale privind infractiuni din competenta DNA. continuă pe Adevărul

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, sustine ca n-a primit din partea procurorilor nicio citatie in dosarul privind OUG 13

Fostul ministru al Justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat, miercuri, la Slatina, ca el nu a primit nicio citatie de la DNA pentru a fi audiat in dosarul privind Ordonanta de Urgenta 13, care a generat uriasele proteste de strada.

Audiere-soc la DNA: Gratiela Gavrilescu, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, martor in dosarul privind OUG 13 (VIDEO)

15Gratiela Gravrilescu a iesit de la DNA dupa aproximativ doua ore. Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul a refuzat sa le dea jurnalistilor detalii despre audierea sa. Ce.

Surse: Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, audiat la DNA in dosarul OUG 13

Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul privind OUG 13, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare. Busuioc urmeaza sa fie audiat in calitate de martor.

Senat: Aviz pentru respingerea OUG 13 si aprobarea OUG 14 in Comisia de constitutionalitate

Comisia de constitutionalitate a Senatului a dat luni aviz favorabil pentru respingerea OUG 13 referitoare la modificarea Codurilor penale. De asemenea, comisia a dat aviz favorabil Ordonantei 14 care abroga OUG 13, anunta Agerpres.

Ministrul Gratiela Gavrilescu, audiat la DNA in dosarul privind elaborarea OUG 13/2017 de modificare a codurilor penale

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, a venit miercuri la DNA, fiind citata pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul in care se fac cercetari legate de modul de elaborare OUG 13 privind modificarea codurilor penale, abrogata ulterior printr-o alta ordonanta de urgenta.

Ministrul Gratiela Gavrilescu, audiata la DNA in dosarul privind elaborarea OUG 13

Ministrul petnru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, a venit miercuri la DNA, fiind citata petnru a fi audiata in calitate de martor in dosarul in care se fac cercetari legate de modul de elaborare OUG 13 privind modificarea codurilor penale,.

Kovesi, despre anularea unei pedepse de abuz in serviciu: Este o decizie izolata, DNA va formula contestatie in anulare

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, a declarat joi, ca decizia Curtii de Apel Alba-Iulia privind anularea unei pedepse pentru abuz in serviciu este una izolata in astfel de dosare, iar aceasta solutie va fi atacata de.

Liviu Dragnea, la iesirea de la iCCJ: Partidul a avut mereu chirici. Demersul Guvernului pentru OUG 13 a fost corect, legal si constitutional

Liviu Dragnea a vorbit cu jurnalistii, asa cum a precizat cand a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie, despre dosarul in care este acuzat de angajari fictive, dar si despre adoptarea Ordonantelor de Urgenta 13 si 14.

Mihai Busuioc, secretar general al Guvernului, audiat la DNA in cazul OUG 13

Mihai Busuioc, secretar general al Guvernului, este audiat joi la DNA in cazul OUG 13, dosar deschis in rem pentru abuz in serviciu, informeaza B1 TV. Busuioc are calitatea de martor in acest.

Liviu Dragnea: OUG 13 este abrogata. Am inteles ca se mai cauta inca un pretext de enervare. Nu vi se pare ca discutam despre nimic?

Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine ca OUG nr. 13 este abrogata, deci n-ar trebui sa fie respinsa si prin votul Parlamentului. Liderul PSD crede ca toata discutia pe tema OUG 13 ascunde, de fapt, un nou pretext de enervare. Cat despre relatia cu premierul Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea spune ca este foarte buna si ca nu se poate vorbi despre o ruptura in partid.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )