Libnet.ro
UNICEF

00:07

Senat: Aviz pentru respingerea OUG 13 si aprobarea OUG 14 in Comisia de constitutionalitate

Adevărul Adevărul,
Senat: Aviz pentru respingerea OUG 13 si aprobarea OUG 14 in Comisia de constitutionalitate

Comisia de constitutionalitate a Senatului a dat luni aviz favorabil pentru respingerea OUG 13 referitoare la modificarea Codurilor penale. De asemenea, comisia a dat aviz favorabil Ordonantei 14 care abroga OUG 13, anunta Agerpres. continuă pe Adevărul

Serban Nicolae (PSD), despre respingerea OUG 13: Niciodata nu putem fi siguri!

Serban Nicolae PSD), presedintele Comsiei juridice din Senat, a declaratca niciodata nu putem fi siguri in legatura cu respingerea ordonantei 13 de modificare a Codurilor.

ANALIZA REZIST. Desi PSD promite ca va vota abrogarea OUG 13, Ordonanta 14 este amenintata de secretomanie si amanari. Actiunile majoritatii ridica mari semne de intrebare

Liviu Dragnea promite aprobarea rapida a Ordonantei 14, dar actiunile majoritatii parlamentare ridica semne de intrebare.

Desi PSD promite ca va vota abrogarea OUG 13, Ordonanta 14 este amenintata de secretomanie si amanari

Liviu Dragnea promite aprobarea rapida a Ordonantei 14, dar actiunile majoritatii parlamentare ridica semne de intrebare.

Presedintele PMP, Traian Basescu: Vom vota pentru abrogarea Ordonantei 13 si pentru aprobarea prin lege a Ordonantei 14

Parlamentarii Partidului Miscarea Populara vor vota legea de adoptare a ordonantei de urgenta care abroga OUG 13, a anuntat liderul PMP, Traian Basescu.

Birchall: In legatura cu OUG 13, punctul de vedere al Guvernului este clar; trebuie o analiza a Codurilor penale

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat la minister ca punctul de vedere al Guvernului in legatura cu OUG 13 este foarte clar, respectiv sustinerea abrogarii, iar in ceea ce priveste Codurile penale ea spune ca este necesara o.

VIDEO. Ordonanta 14, votata cu scandal de Comisia Juridica din Senat. PSD a lasat o portita pentru OUG 13. Senatorul Fenechiu a tras un semnal de alarma: Daca CCR decide ca OUG 14 este neconstitutionala, ramane in vigoare OUG 13

Comisia juridica a Senatului a aprobat Ordonanta 14, prin care se abroga Ordonata 13 prin care au fost introduse mai multe modificari in Codul Penal. in schimb, majoritatea PSD a refuzat solicitarea PNL de a pune pe ordinea de zi si respingerea Ordonantei de Urgenta 13, prin care au fost introduse mai multe prevederi controversate in Codul Penal.

Mihai Chirica: Respingerea OUG 14 in Parlament ar fi o sinucidere in masa, o lovitura aproape letala pentru PSD

Liderul PSD Iasi, Mihai Chirica, afirma, intr-un interviu acordat RFI, ca o eventuala respingere a Ordonantei de Urgenta nr. 14 in Parlament ce abroga celebra OUG 13, care a starnit protestele de strada masive) ar reprezenta o lovitura aproape letala pentru PSD si o sinucidere in masa pentru acest partid.

Mihai Chirica: Guvernul Grindeanu nu a gresit in planul de guvernare prin ceea ce a facut pana acum, a gresit in planul de comunicare. / OUG 13 nu a vizat lideri ai PSD

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a declarat, duminica, la Realitatea Tv, ca Liviu Dragnea nu i-a cerut demisia din partid in urma criticilor aduse presedintelui PSD. Chirica mai spune ca Guvernarea Grindeanu e o guvernare care poate conduce competent si ca Guvernul Grindeanu nu e un guvern care a gresit in planul de guvernare prin ceea ce a facut pana acum, a gresit in planul de comunicare. Chirica a mai afirmat ca OUG 13 nu a vizat lideri ai PSD.

Abuzul in serviciu a fost dezincriminat de o instanta. Reactia lui Iordache: S-a ajuns aici pentru ca legislatia nu a fost pusa in concordanta cu deciziile CCR. Este exact ceea ce am vrut noi sa facem prin OUG 13

O instanta a decis incetarea imediata a unei pedepse cu inchisoarea, constatand ca abuzul in serviciu a fost dezincriminat, informeaza B1 TV. O persoana condamnata in aprilie 2016.

Ministrul demisionar Florin Iordache sustine ca a fost in Piata Victoriei pentru a vedea care este perceptia oamenilor privind OUG 13 si a constatat ca protestatarii nici nu citisera textul actelor normative

Minsitrul demisionar al Justitiei, Florin Iordache a afirmat, vineri, dupa depunerea portofoliului ca a fost in Piata Victoriei, pentru a vedea care este perceptia oamenilor si a constatat ca multi dintre acestia nu stiau la ce se refera Ordonanta privind modificarea Codurilor penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )