Libnet.ro
UNICEF

08:00

Kuweitul anunta ca a dejucat trei atacuri ale Statului Islamic

Adevărul Adevărul,
Kuweitul anunta ca a dejucat trei atacuri ale Statului Islamic

Ministerul kuweitian de Interne a dejucat trei atacuri in tara planificate de gruparea Statul Islamic dupa raiduri care au condus la arestarea militantilor, a anuntat agentia de presa de stat KUNA. continuă pe Adevărul

Kuweitul anunta ca a dejucat trei atacuri ale gruparii teroriste Stat Islamic

Ministerul kuweitian de Interne a dejucat trei atacuri in tara planificate de ISIS, dupa raiduri care au condus la arestarea militantilor, potrivit agentiei de presa de stat KUNA, preluata de.

Trei atacuri ale gruparii Stat Islamic, dejucate in Kuweit

Trei atacuri teroriste, planificate de gruparea Stat Islamic, au fost dejucate in Kuweit. Totodata, in tara au avut loc mai multe raiduri, care au dus la arestarea militantilor.

Trump vrea sa folosesca NATO in lupta contra Statului Islamic

Republicanul Donald Trump a declarat ieri ca daca va fi ales presedinte al Statelor Unite pe 8 noiembrie, el nu se va opune folosirii fortelor NATO in lupta contra militantilor Statului Islamic intr-o noua misiune pentru o alianta pe care a numit-o invechita, relateaza Reuters.

De reusita schimbarii la fata a justitiei atarna interese esentiale ale statului

Avocatii romani sunt constienti ca de reusita schimbarii la fata a justitiei atarna interese esentiale ale statului, a declarat, duminica, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Gheorghe Florea.

De reusita schimbarii la fata a justitiei atarna interese esentiale ale statului

Avocatii romani sunt constienti ca de reusita schimbarii la fata a justitiei atarna interese esentiale ale statului, a declarat, duminica, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Gheorghe Florea.

Doliu national in Irak dupa un atentat al Statului Islamic soldat cu cel putin 119 morti

Irakul a inceput astazi trei zile de doliu national in memoria victimelor atentatului sinucigas comis de gruparea Stat Islamic SI) si soldat cu cel putin 119 morti intr-un cartier comercial din Bagdad, relateaza AFP, citat de surse din presa.

Turcia vrea sa coopereze cu Rusia in lupta impotriva Statului Islamic

Ankara a propus luni Moscovei sa coopereze in lupta impotriva retelei extremiste sunnite Statul Islamic SI) in Siria, dar a dezmintit ca o eventuala cooperare intre cele doua parti ar putea implica deschiderea bazei aeriene de la Incirlik, in sudul Turciei, pentru elemente ale armatei ruse, relateaza Reuters online.

Atentat la Bagdad. SUA: Atacul ilustreaza dispretul fata de viata umana al Statului Islamic

SUA condamna in cei mai puternici termeni posibili atentatul terorist cu bomba de la Bagdad care s-a produs in primele ore ale diminetii de duminica pe o strada comerciala dintr-un cartier al capitalei irakiene in timp ce locuitorii marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane Ramadan Foto; cnn).

O alta tara din Europa declara razboi Statului Islamic si trimite avioane de lupta in Orientul Mijlociu

Patru avioane F-16 si 210 militari polonezi au plecat luni spre Kuweit pentru a participa la operatiunea Inherent Resolve OIR), condusa de americani si aliatii lor impotriva gruparii Stat Islamic, a.

Mai multi jihadisti ai Statului Islamic au intrat in Europa dandu-se drept refugiati

Un numar de 17 jihadisti ai organizatiei Stat Islamic SI) s-au dat drept refugiati pentru a intra in Europa, insa cei mai multi dintre ei au murit de atunci sau se afla in inchisoare, a declarat ieri seful serviciului de informatii interne german BfV), Hans-Georg Maassen, intr-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ), relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )