Libnet.ro
UNICEF

05:30

MJ a lansat oficial aplicatia Portalul legislativ, investitie de 16 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MJ a lansat oficial aplicatia Portalul legislativ, investitie de 16 milioane lei

Ministerul Justitiei anunta lansarea oficiala a Portalului legislativ, o aplicatie electronica de legislatie nationala care va permite accesul gratuit al cetatenilor si al institutiilor publice si private, atat de pe teritoriul Romaniei, cat si din spatiul comunitar, la o baza de date legislativa nationala, gestionata de Ministerul Justitiei, valoarea totala a proiectului fiind de peste 16 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

inca 16 milioane de lei pentru compensarea pierderilor suportate de producatorii de mere

Guvernul a redirectionat 16 milioane de lei pentru a compensa pierderile suportate de producatorii de mere timpurii, de pe urma embargoului impus de Rusia la importul pe piata ruseasca, transmite IPN.

Primul telefon Microsoft Lumia a fost lansat oficial. Nokia a murit

Microsoft Lumia 535 este smartphone-ul care va intra in istorie ca fiind primul terminal lansat sub brandul Microsoft, inainte sau dupa achizitia Nokia. Microsoft nu fost din totdeauna un producator de hardware. Lansarea primei console Xbox si a primei tablete Surface au ancorat-o insa destul de bine in aceasta piata. Astazi vedem si primul telefon creat de Microsoft. Noul Microsoft Lumia 535 reprezinta confirmarea oficiala a faptului ca gigantul din Redmond a renuntat la brandul Nokia pentru dispozitivele sale portabile [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )