Libnet.ro
UNICEF

07:45

Laura Codruta Kovesi, despre modificarile din Codul penal: Justitia va fi grav afectata

Hotnews Hotnews,
 Laura Codruta Kovesi, despre modificarile din Codul penal: Justitia va fi grav afectata

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat marti, la Adevarul Live, ca odata cu aplicarea modificarilor la Codul Penal, adoptate saptamana trecuta in Camera Deputatilor, justitia va fi grav afectata. continuă pe Hotnews

Zgonea scrie Comisiei Europene despre modificarile la Codul Penal.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca va scrie personal Comisiei Europene in legatura cu modificarile la Codul Penal, relateaza Mediafax. Am avut o discutie cu reprezentantii ambasadelor si le-am promis ca le trimitem in urmatoarea perioada toate documentele necesare. Am trimis si Ministerului de Externe aceste documente trimise de Comisia juridica, inclusiv rapoartele, sa fie distribuite tuturor ambasadelor noastre in statele eruopene. Voi scrie personal .

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, vine astazi la Adevarul Live

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, vine marti, de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Sefa DNA va acorda in direct un interviu jurnalistilor Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si Liviu Avram, redactor sef adjunct Adevarul.

Adevarul Live. Laura Codruta Kovesi: Nu am vorbit cu politicienii la telefon

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este prezenta marti la Adevarul Live. Sefa DNA discuta in direct cu jurnalistii Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si Liviu Avram, redactor sef adjunct Adevarul.

VIDEO Seful DNA, Laura Codruta Kovesi: Amnistia inseamna sa se stearga orice fel de condamnare din cazier ca si cum nu s-ar fi comis nicio fapta penala

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a fost prezenta marti la Adevarul Live. Sefa DNA a discutat cu jurnalistii Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si Liviu Avram, redactor sef adjunct Adevarul.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, vine marti la Adevarul Live. Pune-i intrebari

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, vine marti, de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Sefa DNA va acorda in direct un interviu jurnalistilor Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si Liviu Avram, redactor sef adjunct Adevarul.

CSM a trimis o scrisoare Camerei Deputatilor in legatura cu modificarile la Codul Penal

Conducerea Camerei Deputatilor a primit o scrisoare din partea CSM privind obiectiile la modificarile la Codul Penal. in scrisoarea CSM se arata ca modificarile la Codul Penal sunt lipsite de fundamentare si.

Zgonea: Voi scrie personal Comisiei Europene privind modificarile la Codul Penal

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, ieri, ca va scrie personal Comisiei Europene in legatura cu modificarile la Codul Penal si ca a trimis documentele in legatura cu acestea la MAE pentru a fi distribuite tuturor ambasadelor Romaniei in statele europene.

Valeriu Zgonea: Voi scrie personal Comisiei Europene privind modificarile la Codul Penal

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca va scrie personal Comisiei Europene in legatura cu modificarile la Codul Penal si ca a trimis documentele in legatura cu acestea la MAE.

Parlamentarii PDL care au votat modificarile la Codul Penal, SUSPENDATI trei luni din partid

Cei trei parlamentari PDL care ar fi votat pentru sau s-au abtinut la votul din Parlament privind modificarile la Codul Penal, respectiv Adrian Gurzau, Gheorghe Udriste si Dragos Gunia, au fost suspendati.

Zgonea: Liberalii stiau de modificarile la Codul Penal si Legea amnistiei.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca liberalii stiau de modificarile la Codul Penal si Legea amnistiei, relateaza Mediafax. Legat de ce s-a intamplat si de minciunile din spatiul public pot sa confirm ca la sedinta USL la care s-au decis aceste chestiuni am fost si eu parte. Imi pare rau ca o parte din colegii mei manipuleaza opinia publica si dau sentimentul ca in cadrul USL au fost opinii disparate, a precizat Valeriu Zgonea. Citeste si: Cel mai tensionat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )