Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lech Walesa, decorat de Regele Mihai cu Ordinul Coroana Romaniei in Grad de Mare Cruce

B1 B1,
Lech Walesa, decorat de Regele Mihai cu Ordinul Coroana Romaniei in Grad de Mare Cruce

Fostul presedinte al Poloniei Lech Walesa, a fost decorat, joi seara, de Regele Mihai, cu Ordinul Coroana Romaniei in Grad de Mare Cruce pentru inegalabila contributie a acestuia la caderea comunismului in. continuă pe B1

Lech Walesa, decorat de Regele Mihai cu Ordinul Coroana Romaniei in Grad de Mare Cruce

Regele Mihai i-a acordat fostului presedinte al Poloniei Lech Walesa Ordinul Coroana Romaniei in Grad de Mare Cruce, informeaza Mediafax. Regele Mihai a oferit, joi seara, un dineu oficial la Palatul Elisabeta.

Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani. Teodor Melescanu, la Sinteza Zilei: Ceea ce s-a intamplat astazi este un semn de normalitate

Regele Mihai I al Romaniei a fost aclamat astazi de mii de oameni adunati la Palatul Elisabeta. Portile palatului s-au deschis pentru romanii care i-au cantat La multi Ani Regelui Mihai. Regele Mihai a deschis p.

Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani. Teodor Melescanu: Ceea ce s-a intamplat astazi este un semn de normalitate

Regele Mihai I al Romaniei a fost aclamat astazi de mii de oameni adunati la Palatul Elisabeta. Portile palatului s-au deschis pentru romanii care i-au cantat La multi Ani Regelui Mihai. Regele Mihai a deschis p.

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, invitat de Regele Mihai I la un pranz privat la Palatul Elisabeta

Regele Mihai isi serbeaza ziua de nastere la Palatul Elisabeta. Regele a iesit la balcon si a salutat multimea adunata in curtea Palatului. De la ora 13. 00, Regele il primeste pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pe care l-a invitat la un pranz privat la Palatul Elisabeta.

Klaus Iohannis il invita pe Regele Mihai I la investitura sa

Castigatorul alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis l-a invitat pe regele Mihai I la investitura sa in functia de presedinte al Romaniei.

Regele Mihai isi serbeaza ziua la Palatul Elisabeta. La ora 13.00 il primeste pe Klaus Iohannis, presedintele ales

Regele Mihai isi serbeaza ziua de nastere la Palatul Elisabeta. Regele a iesit la balcon si a salutat multimea adunata in curtea palatului, apoi, de la ora 13. 00, il va primi pe noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis dezmite ca l-a invitat pe Regele Mihai I la investitura sa

Presedintele ales Klaus Iohannis a dezmintit intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook faptul ca l-a invitat pe Regele Mihai I la ceremonia de investire in functia de presedinte al Romaniei.

Klaus Iohannis infirma faptul ca l-a invitat de Regele Mihai la investitura sa: Asa ceva nu se face la un dejun privat

Klaus Iohannis nu l-a invitat pe Regele Mihai la investitura sa, asa cum a relatat presa miercuri, cand presedintele ales al Romaniei a participat la aniversarea Regelui, la Palatul Elisabeta. Liderul PNL a publicat.

Regele Mihai, sarbatorit de sute de persoane la Palatul Elisabeta

Casa Regala si-a deschis portile pentru romanii care au vrut sa ii ureze La multi Ani Regelui Mihai. Regele a implinit pe 25 octombrie 93 de ani, dar nu a fost prezent la ceremonii. Regele Mihai a ie.

Klaus Iohannis anunta ca nu l-a invitat pe Regele Mihai la ceremonia sa de investire, pentru ca pur si simplu asa ceva nu se face

Imi doresc foarte mult ca, in mandatul meu, relatia cu Casa Regala sa fie una institutionala si protocolara, nu de tip executiv sau de colaborare, declara Klaus Iohannis, dupa ce in urma cu o zi a participat, la Palatul Elisabeta, la un pranz privat cu Regele Mihai. Iohannis precizeaza, insa, ca unele institutii de presa au relatat ieri ca l-as fi invitat pe Regele Mihai la ceremonia mea de investire. ) Nu am adresat o astfel de invitatie pentru ca pur si simplu asa ceva nu se face.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )