Libnet.ro
UNICEF

13:45

Legea amnistiei fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial. Vezi care sunt principalele prevederi

Hotnews Hotnews,
 Legea amnistiei fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial. Vezi care sunt principalele prevederi

Mult asteptata lege a aministiei fiscale a aparut in Monitorul Oficial. In multe dintre situatiile prezente, beneficiarul aministiei este chiar organul fiscal ce a tratat atipic spetele fiscale. Legea se refera si la anularea unor obligatii fiscale, cum ar fi cele pentru salariatii care au primit diurne - considerate de Fisc ca fiind asimilate salariilor. Legea promulgata de presedinte se mai refera la persoanele care au obtinut venituri sub nivelul salariului minim pe economie si au fost obligate sa plateasca contributii de sanatate la nivelul salariului minim pe economie. Consulta aici documentul oficial. continuă pe Hotnews

Ponta, raspuns la scrisoarea deschisa adresata de Andreea Paul Vass: Legea Amnistiei Fiscale nu a fost publicata in MO deoarece Presedintele nu a emis decretul de promulgare

Victor Ponta i-a raspuns pe facebook deputatului opozitiei, Andreea Paul Vass, dupa criticile aduse la Legea Amnistiei Fiscale si ordonanta care priveste marirea salariilor demnitarilor. Premierul spune ca de vin.

Klaus Iohannis a promulgat legea amnistiei fiscale. Ce contribuabili vor fi scutiti de taxe

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea amnistiei fiscale, care prevede anularea unor obligatii fiscale, cum ar fi cele datorate de salariatii care au primit indemnizatii de delegare sau contributiile de sanatate calculate la nivelul nivelul salariului minim pe economie pentru veniturile din investitii.

Klaus Iohannis a promulgat Legea AMNISTIEI FISCALE

Seful statului a promulgat, luni, Legea privind anularea unor obligatii fiscale care se refera la reincadrarea activitatii independente in activitate dependenta.

Parintele amnistiei fiscale si penale, vizat de DNA

Nicolae Paun, unul dintre parlamentarii care au initiat legea amnistiei fiscale, a intrat in atentia DNA pentru frauda. Una dintre firmele in spatele careia ar fi deputatul Nicolae Paun, Niky Scorpion Alcom SRL, a fost calcata de anchetatori.

Klaus Iohannis a promulgat Codul de procedura fiscala si legea amnistiei fiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Codul de procedura fiscala si Legea privind anularea unor obligatii fiscale, informeaza Cotroceniul.

Surse: Controale DNA la o firma protejata de Nicolae Paun. Parlamentarul cerea bani de la rromi ca sa promoveze legea amnistiei (VIDEO)

DNA efectueaza, marti, o serie de controale la o firma din sectorul 5, protejata de parlamentarul Nicolae Paun, informeaza B1 TV. Pe surse, Paun ar fi cerut bani de la rromi ca sa promoveze legea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )