Libnet.ro
UNICEF

14:00

Legea Big Brother, uitata de parlamentari si de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Legea Big Brother, uitata de parlamentari si de Klaus Iohannis

Legea Big Brother a fost data uitarii de parlamentari si de presedintele Klaus Iohannis. Initiativa trebuia sa ajunga in dezbaterea Comisiei de Aparare din Senat, dar nici pana acum nu a fost transmisa de. continuă pe Antena3

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Actul normativ prevede ca angajatii din sistemul.

Klaus Iohannis a promulgat Legea voucherelor pentru vacanta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea.

Legea privind RESTITUIREA IMOBILELOR luate abuziv a fost MODIFICATA

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, noua forma a Legii 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv de comunisti.

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Art. 6 din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin.

Victor Ponta despre Klaus Iohannis: ii considera pe toti niste iobagi care trebuie sa indeplineasca ordinele sale

Presedintele Klaus Iohannis ii considera pe toti niste iobagi care trebuie sa indeplineasca ordinele sale. Asta a declarat premierul Victor Ponta duminica seara, exprimandu-si astfel nemultumirea ca PSD nu a fost consultat de catre presedinte legat de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE).

Bogdan Chirieac: Daca Mihai Razvan Ungureanu devine director SIE, Klaus Iohannis va avea puterea in mod discretionar

Daca Mihai Razvan Ungureanu va deveni director SIE, presedintele Klaus Iohannis va prelua inclusiv puterea parlamentara, este de parere analistul Bogdan Chirieac. Daca maine se face voia domnului Iohannis, din.

Presedintele Klaus Iohannis A SEMNAT numirea lui George Maior ca ambasador la Washington

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a fostului sef al SRI, George Maior, ca ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii. Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus.

Discutii Klaus Iohannis-George Friedman, despre parteneriatul Romania-SUA, investitii si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis, care l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, pe George Friedman foto), fondatorul companiei americane de analiza geostrategica Stratfor, a discutat cu acesta despre parteneriatul strategic Romania - SUA, despre.

Ponta, atac furibund la Klaus Iohannis: Are o mentalitate de stapan de iobagi

Premierul Victor Ponta a spus despre presedintele Klaus Iohannis ca are o mentalitate de stapan de iobagi cu romanii, referindu-se la propunerea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, scrie ziare. com. Dl Iohannis.

Klaus Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu fondatorul Stratfor, George Friedman: Parteneriatul strategic cu SUA, unul dintre subiectele abordate in cadrul intrevederii

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o intalnire cu George Friedman, fondatorul companiei americane de analiza geostrategica Stratfor. in cadrul intrevederii, seful statului a dat asigurari privind.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )