Libnet.ro
UNICEF

13:45

Legea vaccinarii: care sunt obligatiile parintilor pentru vaccinarea celor mici

Playtech Playtech,
Legea vaccinarii: care sunt obligatiile parintilor pentru vaccinarea celor mici

Legea vaccinarii este un subiect aprins zilele acestea, mai ales ca Romania se confrunta si cu o epidemie de rujeola din cauza nevaccinarii copiilor. Cand vine vorba de vaccinare, lucrurile au inceput sa stea destul de prost, pe fondul curentului anti-vaxxers, preluat si la noi de personaje, precum Olivia Steer, care arunca in spatiul public []. continuă pe Playtech

Presedintele ungar a promulgat legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa

Presedintele ungar Janos Ader a promulgat ieri legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa, ce poate obliga Universitatea Central Europeana, una dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant internationale din Ungaria, finantata de americanul George Soros, sa isi inchida portile, relateaza Reuters.

Presedintele ungar Janos Ader a promulgat legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa

Presedintele ungar Janos Ader a promulgat luni legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa, ce ar putea obliga Universitatea Central Europeana, una dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant internationale din Ungaria, finantara de americanul George Soros, sa isi inchida portile, relateaza Reuters.

Care sunt pasii de baza pe care sa ii faci cand iti construiesti o casa (P)

Construirea sau cumpararea unei case inseamna pentru foarte multi oameni un pas catre maturizare si marcheaza o noua etapa in viata lor. Pentru ca nu intotdeauna stii cu ce anume ar trebui sa incepi atunci cand iti doresti sa ridici o casa de la zero, afla care sunt pasii de baza pe care sa ii faci in acest proces: .

Legea vaccinarii, in dezbatere publica. Copiii, acceptati in colectivitati doar cu avizul de vaccinare. Parintii care nu isi imunizeaza copiii risca sanctiuni penale

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica proiectul de lege privind vaccinarea. Documentul stabileste atributiile si responsabilitatile tuturor actorilor implicati in procesul de realizare a activitatilor de vaccinare, institutii publice si societate civila. Ministrul Florian Bodog a declarat intr-o conferinta de presa ca sanctiunile vor aparea in lege ca urmare a dezbaterilor publice: Parintele poate refuza vaccinarea, dar o va face pe propria raspundere.

Legea vaccinarii, in dezbatere publica. Copiii, acceptati in colectivitati doar cu avizul de vaccinare

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica proiectul de lege privind vaccinarea. Documentul stabileste atributiile si responsabilitatile tuturor actorilor implicati in procesul de realizare a activitatilor de vaccinare, institutii publice si societate civila.

Legea vaccinarii, in dezbatere publica

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica proiectul de lege privind vaccinarea. Documentul stabileste atributiile si responsabilitatile tuturor actorilor implicati in procesul de realizare a activitatilor de vaccinare, institutii publice si societate civila.

Caru' cu vedete: Olivia Steer, despre legea vaccinarii: Instaureaza fascismul medical.; Mihaela Tatu a explicat de ce n-a avut nicio relatie serioasa vreme de un sfert de secol; Dani Otil a vorbit despre banii pe care ii castiga ca prezentator

Adevaratul motiv pentru care Angela Similea s-a mutat in SUA. Angela Similea a fost mai degraba rezervata in ceea ce priveste aparitiile publice. Dupa ce a ramas. Sanziana Buruiana nu mai e ce-a fost. De la blonda voluptuoasa, la mamica credincioasa. Sanziana Buruiana nu mai e ce-a fost. Blonda a marturisit ca a devenit extrem de.

Premierul Sorin Grindeanu: Lumea s-a saturat de drumuri desenata pe tabla cu carioca. Infrastructura este unul dintre domeniile prioritare ale Guvernului pe care il conduc. Sunt bani europeni pentru proiecte

Premierul Sorin Grideanu a afirmat, marti, la Bistrita, ca infrastructura este una dintre prioritatile Executivului pe care il conduce si ca lumea s-a saturat de vorbe, de drumuri desenate pe tabla cu carioca, de termene care nu sunt respectate.

Candidata din partea PSD la sefia ICR, Liliana Turoiu, aviz favorabil in Comisiile pentru Cultura si Politica Externa din Senat/ Liliana Turoiu, despre preluarea sefiei ICR: O provocare a omului de cultura care sunt

Comisiile pentru Cultura si Politica externa din Senat au avizat favorabil, marti, candidatura din partea PSD a creatoarei de moda Liliana Turoiu la sefia Institutului Cultural Roman ICR), fiind votata de 15 senatori. In timpul audierilor, care au durat circa patru ore, Liliana Turoiu a afirmat ca functia de presedinte al ICR este pentru ea 65519;o provocare a omului de cultura care sunt65519;, precizand ca pentru a candida a facut 65519;un sacrifiu65519;, deoarece a fost nevoita sa-si anuleze cinci expozitii. Actualul presedinte al ICR, Radu Boroianu, propus de UNITER, nu a fost votat de nici un membru al comisiei.

Programul RABLA revine! Vezi care sunt SCHIMBARILE anuntate de ministrul Mediului

Programul Rabla va demara in tromba peste o luna! Cel putin asta promite ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Ministrul mai sustine si ca prima pentru cei care vor sa-si cumpere masini 100% electrice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )