Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legisti: Barbatul care a protestat la Primaria Sectorului 5 a murit in urma unei tulburari de ritm cardiac

B1 B1,
Legisti: Barbatul care a protestat la Primaria Sectorului 5 a murit in urma unei tulburari de ritm cardiac

Legistii au stabilit ca barbatul care a murit luni la Spitalul Coltea, dupa ce i s-a facut rau la Primaria Sectorului 5, unde protesta impreuna cu un alt barbat, a decedat din cauza unei tulburari de ritm. continuă pe B1

Primaria sectorului 5: Nicio cererere de audienta nu a fost inregistrata din partea ...

Nicio cerere de audienta nu a fost inregistrata la Primaria sectorului 5 din partea celor doi protestatari, iar Politia Locala, pompierii si reprezentantii politiei nationale au intervenit conform procedurilor standard, dupa negocierile esuate, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX. Potrivit unui comunicat de luni al Primariei sectorului 5, doi cetateni, unul domiciliat in sector Ecaterin Teodor Georoceanu), celalat in comuna Mogosoaia, judetul Ilfov Mihai Bistran) au ales sa .

Barbatul care a amenintat ca se va arunca de pe o macara din sectorul 4 al Capitalei, dat jos

UPDATE19:00 Barbatul care ameninta ca se arunca de pe o macara din sectorul 4 a fost dat jos de politistiUPDATE 17:31: Potrivit martorilor, barbatul nu este la prima initiativa de acest gen. in urma cu.

Barbatul care a murit la usa lui Vanghelie avea de recuperat 50,000 de euro

30 - Barbatul in varsta de 60 de ani, care a murit de inima dupa ce a fost imobilizat in timp ce protesta in fata Primariei sectorului 5, unde ameninta ca isi da foc, fusese inselat cu 50.

PROTEST EXTREM la Primaria Sectorului 5: doi barbati au amenintat ca-si dau foc.

Doi barbati care amenintau ca se sinucid in fata Primariei Sectorului 5 din Capitala au fost ridicati de fortele de ordine, potrivit Realitatea. net. Unul dintre ei a suferit un infarct, chiar dupa ce a fost condus in sediul Primariei, iar medicii de pe ambulanta l-au reuscitat, apoi l-au dus la spital. Protestatarii aveau o butelie cu gaz si sticle cu benzina si amenintau ca-si dau foc, pentru ca primarul Marian Vanghelie refuza de un an sa-i primeasca in audienta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )