Libnet.ro
UNICEF

08:45

Lenovo a devenit cel mai mare producator mondial de PC-uri, detronand dupa sase ani HP - studiu Gartner

Hotnews Hotnews,
Lenovo a devenit cel mai mare producator mondial de PC-uri, detronand dupa sase ani HP - studiu Gartner

Compania chineza Lenovo a fost trimestrul trecut cel mai mare producator mondial de PC-uri, depasind HP care a fost lider in ultimii sase ani, arata cel mai nou raport al Gartner. Totusi, rivalii de la IDC care au un alt mod de masurare, spun ca HP este in continuare lider, chiar daca livrarile Lenovo au crescut semnficiativ. continuă pe Hotnews

Lenovo depaseste HP devenind cel mai mare producator mondial de PC-uri

Compania chineza Lenovo a devenit cel mai mare producator mondial de PC-uri, depasind compania HP, conform cifrelor preliminare publicate de firma de cercetare Gartner, relateaza BBC. Conform Gartner, Lenovo a.

Lenovo depaseste HP devenind cel mai mare producator mondial de PC-uri

Compania chineza Lenovo a devenit cel mai mare producator mondial de PC-uri, depasind compania HP, conform cifrelor preliminare publicate de firma de cercetare Gartner, relateaza BBC. Conform Gartner, Lenovo a.

Ministerul de Finante baga in sperieti cel mai mare spital de copii din tara

O scrisoare alarmanta a ajuns, joi dimineata, in email-ul mai multor oameni: cel mai mare spital de copii din tara, Spitalul de Urgenta Grigore Alexandrescu din Bucuresti, solicita obtinerea oricarui tip de ajutor pentru a se putea continua ingrijirea copiilor bolnavi. Scrisoarea, semnata de unul dintre medicii bine-intentionati de la Grigore Alexandrescu, descria imposibilitatea spitalului de a mai cumpara medicamente si de a-si plati utilitatile. Originea dezastrului: un articol din ordonanta de urgenta 47 din septembrie 2012 introduce o noua reglementare fiscala care afecteaza si spitalele din Romania.

Incepe cel mai mare targ de joburi pentru tineri profesionisti. In ce domenii poti sa-ti gasesti un loc de munca toamna aceasta

Angajatori de Top este cel mai mare targ de cariera din Romania ce reuneste la fiecare editie peste 90 de companii si 15 000 de vizitatori incepe vineri 26 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti. Persoane cu experienta, studenti si proaspat absolventi se pot angaja in domenii precum ITC, FMCG, financiar-banking, inginerie, farma, retail, audit si consultanta.

Vanzarile de computere au SCAZUT puternic. Lenovo a DETRONAT HP.

Vanzarile de PC-uri au scazut in trimestrul al treilea la nivel mondial cu peste 8%, iar piata se indreapta spre primul an de declin din ultimul deceniu, in timp ce compania chineza Lenovo a devenit cel mai mare producator, detronand grupul american Hewlett-Packard, liderul ultimilor sase ani, informeaza Mediafax. Livrarile mondiale de PC-uri au coborat cu 8,3% in trimestrul al treilea fata de perioada corespunzatoare a anului tercut, la 87,5 milioane unitati, potrivit datelor companiei de .

Pe 26-27 octombrie are loc cel mai mare eveniment de recrutare - Angajatori de TOP.

Bucuresti, 1 octombrie 2012 15. 000 de profesionisti si peste 90 de companii din cele mai dinamice domenii ale momentului - ITC, outsourcing, financiar-bancar, inginerie si vanzari vor participa pe 26 - 27 octombrie la cea de-a 13-a editie Angajatori de TOP. Evenimentul din aceasta toamna Angajatori de TOP poate reprezenta un moment important pentru evolutia profesionala a participantilor, oferindu-le perspective de dezvoltare in cadrul celor mai importante companii din .

Cel mai mare eveniment POSTREVOLUTIONAR: Norme de prezenta pe filiale, fara show, interzis la tigari si seminte

Organizatiile judetene USL vor primi norme de prezenta pentru mitingul din 17 octombrie de pe Arena Nationala, respectiv numarul de persoane pe care trebuie sa le aduca la Bucuresti pentru ceea ce.

A provocat cel mai mare scandal sexual de la Casa Alba, dar acum este de nerecunoscut

Monica Lewinsky, cea care aproape a reusit sa ii distruga mariajul si celebritatea lui Bill Clinton, a fost surprinsa de paparazzi cu un look complet schimbat fata de perioada in care avea o aventura cu fostul.

Cea mai mare tranzactie de birouri din SUA? Amazon isi cumpara sediu pentru 1,16 mld. dolari

Amazon. com, cel mai mare retailer online din lume, va cumpara sediul companiei, un complex de 11 cladiri situat in Seattle, pentru 1,16 miliarde de dolari, de la un fond de investitii controlat de cofondatorul Microsoft, Paul Allen, transmite.

Profit record pentru Samsung

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de televizoare si telefoane inteligente, a raportat un profit record pentru trimestrul al treilea, in baza cererii pentru aparatele din gama Galaxy.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )