Libnet.ro
UNICEF

22:00

A provocat cel mai mare scandal sexual de la Casa Alba, dar acum este de nerecunoscut

Antena3 Antena3,
A provocat cel mai mare scandal sexual de la Casa Alba, dar acum este de nerecunoscut

Monica Lewinsky, cea care aproape a reusit sa ii distruga mariajul si celebritatea lui Bill Clinton, a fost surprinsa de paparazzi cu un look complet schimbat fata de perioada in care avea o aventura cu fostul. continuă pe Antena3

Pe 26-27 octombrie are loc cel mai mare eveniment de recrutare - Angajatori de TOP.

Bucuresti, 1 octombrie 2012 15. 000 de profesionisti si peste 90 de companii din cele mai dinamice domenii ale momentului - ITC, outsourcing, financiar-bancar, inginerie si vanzari vor participa pe 26 - 27 octombrie la cea de-a 13-a editie Angajatori de TOP. Evenimentul din aceasta toamna Angajatori de TOP poate reprezenta un moment important pentru evolutia profesionala a participantilor, oferindu-le perspective de dezvoltare in cadrul celor mai importante companii din .

Cea mai mare tranzactie de birouri din SUA? Amazon isi cumpara sediu pentru 1,16 mld. dolari

Amazon. com, cel mai mare retailer online din lume, va cumpara sediul companiei, un complex de 11 cladiri situat in Seattle, pentru 1,16 miliarde de dolari, de la un fond de investitii controlat de cofondatorul Microsoft, Paul Allen, transmite.

Cea mai mare companie petroliera din Arabia Saudita, atacata de hackeri din Romania

Mai multi hackeri din Romania au atacat in luna august cea mai mare companie petroliera din Arabia Saudita, Aramco, noteaza Hotnews. Atacul informatic venit din Europa a provocat daune considerabile sistemelor de.

VIDEO Cu bicicleta pe cel mai inalt drum forestier din tara

Transfagarasan si Transalpina sunt cele mai cunoscute drumuri de mare altitudine ale tarii, insa exista drumuri si mai inalte care sunt palpitante, mai ales parcurse cu bicicleta. Cel mai inalt drum forestier este in muntii Iezer, nu departe de Campulung, si ajunge la 2. 350 metri altitudine, iar un grup de pasionati l-au parcurs cu bicicletele, facand popasuri si pe cateva varfuri montane spectaculoase. In articol puteti vedea un clip cu excursia, iar aici o fotogalerie si o descriere a micii aventuri de o zi.

Victor Ponta: Romania poate avea o crestere economica bazata pe energie mai mare decat alte state europene

Victor Ponta a declarat, marti, la o intalnire cu investitorii din energie, ca Romania poate avea o crestere economica bazata pe energie mai mare decat alte state din Europa. Premierul a participat la discutii.

FMI: Romania ar putea avea in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei

Tara noastra ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare, pentru prima data dupa 2008, decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International FMI), relateaza sursele de presa.

Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a singurului stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei

Prognoza FMI arata ca Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare, pentru prima data dupa 2008, decat cea a Poloniei. Polonia este singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in.

FMI: Romania ar putea avea in 2013 o CRESTERE ECONOMICA MAI MARE decat cea a Poloniei.

Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare, pentru prima data dupa 2008, decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International FMI), relateaza Mediafax. Fondul a mentinut pentru Romania estimarile, de 0,9% pentru anul in curs si 2,5% pentru anul urmator, anuntate de misiunea aflata la Bucuresti la mijlocul lunii august pentru a sasea evaluare din cadrul acordului preventiv in derulare .

Cluj: Emil Boc a condus cel mai controversat tramvai din oras

Primarul orasului Cluj -Napoca a fost vatman pentru cateva minute. El a condus un tramvai polonez care costa nu mai putin de 1,5 milioane de euro. Acesta este cel mai nou tramvai din oras dar si cel mai.

Vasile Blaga: Guvernul Ponta este cel mai slab de dupa caderea comunismului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a facut, miercuri, o analiza critica a celor cinci luni de la instalarea Guvernului Ponta. Guvernul Ponta este cel mai slab de dupa caderea comunismului, a spus Blaga,.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )