Libnet.ro
UNICEF

11:16

Lenovo a lansat la IFA Berlin 2013 noile produse din portofoliul PC Plus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lenovo a lansat la IFA Berlin 2013 noile produse din portofoliul PC Plus

Lenovo a anuntat la expozitia IFA 2013 din Berlin cele mai noi produse din portofoliul sau PC Plus, telefonul inteligent Vibe X si tableta ultra-mobila S5000, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Lansarile Panasonic in cadrul IFA Berlin 2013

Panasonic va prezenta la evenimentul IFA Berlin 2013 primul televizor Ultra HD la nivel mondial cu intrare 4K 50/60 Hz prin HDMI 2. 0 si DisplayPort 1. 2a, potrivit unui comunicat de presa.

Duelul gigantilor din tehnologie: cum s-au intrecut Sony, Samsung si LG in lansarile de la IFA Berlin

Editia din acest an a IFA, cel mai mare targ de tehnologie din Europa, care debuteaza astazi in Berlin si dureaza pana pe 11 septembrie, isi va rasfata cu siguranta pasionatii de gadget-uri si tehnologie. Sony, Samsung si LG sunt printre cei mai.

Sony la IFA Berlin Pe scurt, detaliile conteaza

Sony prefera sa isi mentina afinitatea pentru produse high-end, conferinta de la IFA Berlin si produsele prezentate aici fiind dovada clara a acestui lucru. In primul rand, Sony Xperia Z1 este un terminal cu specificatii de top ce reuseste sa atraga un public ceva mai pretentios, atat prin design-ul si materialele folosite, cat mai ales prin pretul de vanzare al acestuia. Rezistent la apa, cu o configuratie demna de invidiat si cu un ecran Triluminous display, Xperia Z1 este un [].

IFA Berlin: Lenovo pariaza pe telefoanele si tabletele ultrasubtiri. Cu ce s-au laudat chinezii la cel mai mare targ de tehnologie din Europa

Lenovo, in prezent cel mai mare producator de PC-uri din lume, a lansat la targul de tehnologie IFA, desfasurat in aceste zile la Berlin smartphone-ul Vibe X, un dispozitiv de 5 inch care cantareste numai 120 de grame si are o grosime de 6,9mm, dar si.

Intel la IFA 2013: noile tehnologii de procesare

Intel Intel la IFA 2013 pune accentul pe o serie de elemente dintre care multe, chiar daca nu sunt concepte noi, sunt reinventate si readaptate pentru a fi la curent cu cerintele. Unul dintre elementele cheie Intel la IFA 2013 este interactiunea imersiva. Practic, modul in care interactionam acum cu computerele trebuie sa fie cat mai simplu, mai usor si mai distractiv. Daca este posibil sa nu folosim nici un dispozitiv periferic sa ne ajute in aceasta interactiune, atunci este [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )