Libnet.ro
UNICEF

05:45

LEUL se depreciaza. Cursul BNR atinge maximul din ultimele sapte saptamani

Antena3 Antena3,
LEUL se depreciaza. Cursul BNR atinge maximul din ultimele sapte saptamani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 0,26 bani, la 4,4537 lei/euro, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. O rata de schimb. continuă pe Antena3

Leul se depreciaza si ajunge la cel mai slab nivel din ultimele sapte saptamani

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a zilei, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 0,26 bani, la 4,4537 lei/euro, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani, scrie.

Egiptul, sfasiat de violente. Peste 800 de morti in confruntarile sangeroase din ultimele zile

O moschee din Cairo, unde erau baricadati sustinatori ai presedintelui egiptean destituit, Mohammed Morsi, a fost evacuata, ieri, dupa intense schimburi de focuri cu fortele de securitate. Fortele de securitate.

Premierul Egiptului cere desfiintarea organizatiei islamiste Fratii Musulmani. Peste 800 de morti in confruntarile din ultimele zile

Premierul Egiptului, Hazem el-Beblawi, cere desfiintarea miscarii islamiste Fratii Musulmani, aflata la originea organizarii protestelor fata de lovitura de stat militara din 3 iulie, care a avut ca efect.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2097 seconds )