Libnet.ro
UNICEF

10:15

Leul nu reactioneaza la stirile din zona economica. Cotatiile raman in jurul a 4,33 unitati in fata euro

Hotnews Hotnews,
Leul nu reactioneaza la stirile din zona economica. Cotatiile raman in jurul a 4,33 unitati in fata euro

Leul nu s-a miscat consistent in fata euro in sedinta de tranzactionare de joi, BNR cotand moneda europeana la un nivel de 4,3375 lei, fata de 4,3344 lei in sedinta anterioara. Miercuri, leul a inchis sesiunea la 4,3420/EUR pierzand doi bani in fata monedei europene in ultimele doua zile. Totusi miscarea pare blanda cat timp s-a anuntat ca ofertele de privatizare a CFR Marfa au fost respinse, desi recent ofertele fusese descrise drept foarte serioase. Acesta privatizare reprezinta un angajament importantasumat de autoritati poate cel mai important?) ce trebuie indeplinit inaintea negocierilor cu FMI de la finalul lunii urmatoare, se arata intr-o nota a economistilor de la ING. continuă pe Hotnews

Hotelierii din zona Curtea de Arges cer ca Transfagarasanul sa fie deschis mai devreme: Cum e posibil ca Transfagarasanul sa fie inchis pana pe 30 iunie, daca incepand cu luna aprilie zapezile in zona sunt accidentale, iar anul acesta nu sunt deloc?

Un grup de firme din domeniul turistic ce care detin aproximativ 70% din capacitatea de cazare zona Curtea de Arges-Transfagarasan cere, intr-o scrisoare deschisa adresata Companiei de Drumuri Nationale si ministrilor Dan Sova si Maria Grapini ca Transfagarasanul sa fie deschis mai repede anul acesta, se arat intr-un comunicat remis HotNews. ro. Daca incepand cu luna aprilie zapezile in zona sunt accidentale, sau chiar nu sunt deloc cum este cazul acestui an), de ce noi romanii tinem acest drum unic in Romania inchis pana la 30 iunie? Turistii straini care ne trec pragul sunt consternati sa constate ca, desi nu mai exista nici un fulg de nea, drumul este se deschide abia pe 1 iulie, sustin reprezentantii societatilor turistice.

Sistemul bancar din zona Europei Centrale si de Est va creste in 2013

Rata de crestere a profitului in sectorul bancar din Europa Centrala si de Est ECE) este mai ridicata decat cea din Europa de Vest, se arata intr-un raport al Raiffeisen.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )