Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lichiditate de peste 11 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 433,33 lei 2. 457,07 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 5 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 5 milioane lei 1,2 milioane euro).

Perchezitii in 44 de locatii, intr-un dosar cu evaziune fiscala de 11 milioane lei

In aceasta dimineata, peste 120 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare 44 mandate de perchezitie domiciliara in Bucuresti si judetele Ilfov si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

DIICOT: Sechestru pe bunuri de 48 milioane lei ale Condmag

Constructorul de conducte Condmag Brasov COMI) trasmite ca Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie - DIICOT a impus sechestru asigurator pe bunuri de peste 48 milioane lei ale societatii, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Interagro SA a inregistrat o scadere a cifrei de afaceri cu 413,6 milioane lei, fata de 2013

Interagro SA a inregistrat, in anul 2014, o scadere a cifrei de afaceri cu 413,6 milioane lei, fata de anul anterior, la 1,7 miliarde lei, arata un comunicat transmis astazi redactiei de Risco. ro.

Politia face 44 de perchezitii in Bucuresti intr-un dosar cu evaziune fiscala de 11 mil. lei

Marti dimineata, peste 120 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare 44 mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Dambovita si pun in executare 36 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

Karcher va investi peste 20 milioane euro intr-o fabrica de aspiratoare la Curtea de Arges

Compania germana Karcher va construi o fabrica de echipamente de curatenie la Curtea de Arges, cu o suprafata de 22. 000 metri patrati, unde va produce in special aspiratoare de uz casnic si profesional, unitatea urmand sa fie deschisa la mijlocul anului viitor,dupa o investitie de peste 20 milioane euro.

Actionarii Transgaz aproba emisiunea de obligatiuni de 500 milioane lei

Actionarii Transgaz TGN) au aprobat, astazi, declansarea procedurii privind emisiunea de obligatiuni corporative in valoare de 500 milioane de lei, se arata intr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Perchezitii in Capitala, Ilfov si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala: Prejudiciul adus statului este de 11 milioane de lei (VIDEO)

Politistii efectueaza marti dimineata 44 de perchezitii in Capitala si doua judete, Ilfov si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza B1 TV. Reprezentantii unor compa.

31 de firme perchezitionate, evaziune de 11 milioane de lei

Politistii Capitalei, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti fac 44 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Dambovita si au 36 de mandate de aducere pentru persoane.

UPDATE Politia face 44 de perchezitii in Bucuresti intr-un dosar cu evaziune fiscala de 11 mil. lei. Sunt vizate firme de consultanta in afaceri

Marti dimineata, peste 120 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare 44 mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Dambovita si pun in executare 36 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. In acest dosar ar fi vizate firme de consultanta in afaceri, intre care SC Merchandising Provider Company, QB Promotion Company, Pro Communication Advertising si Ferma de idei SRL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )