Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lideri din Republica Moldova catre Rusia: Putin e un loser!

Adevărul Adevărul,
Lideri din Republica Moldova catre Rusia: Putin e un loser!

Voi reda mai jos un articol scris de catre un reprezentant de seama a societatii civile de dincolo de Prut, un jurnalist respectat in cel de al doilea stat romanesc pentru verticalitatea sa. Petru Bogatu, reuseste sa aminteasca intr-un articol maraton de toate esecurile politicii lui Vladimir Putin. continuă pe Adevărul

CE vrea ca importurile de vinuri din Republica Moldova sa fie liberalizate urgent catre UE

Comisia Europeana CE) vrea sa deschida complet piata UE pentru vinurile din Republica Moldova, dupa ce Rusia a interzis incepand cu 10 septembrie importul acestor produse, invocand calitatea nesatisfacatoare, conform Mediafax .

CE propune deschiderea pietei UE pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene UE) pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale.

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale, potrivit unui comunicat al institutiei.

Comunistii protesteaza in fata Parlamentului din Republica Moldova.

Membri ai Partidului Comunist din Republica Moldova PCRM) si sustinatori ai acestuia au protestat joi in fata Parlamentului din Chisinau, in a patra zi de proteste, cerand demisia imediata a Guvernului si convocarea alegerilor parlamentare anticipate, transmite Mediafax. Aproximativ 200 de persoane, in frunte cu liderul comunist Vladimir Voronin, au protestat la Palatul Republicii, in prima sedinta din aceasta sesiune a parlamentarilor moldoveni, potrivit site-ului Unimedia. md. Protestatarii .

UE reactioneaza la presiunile Rusiei: Bruxelles-ul vrea liberalizarea de urgenta a ...

Comisia Europeana CE) vrea sa deschida complet piata UE pentru vinurile din Republica Moldova, dupa ce Rusia a interzis din 10 septembrie importul acestor produse, invocand calitatea nesatisfacatoare, informeaza Mediafax. Citeste si Vladimir Putin: Uniunea Europeana nu are nevoie de vinurile din R. Moldova Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si .

Republica Moldova ar putea avea liber la exporturile de vin in UE

Uniunea Europeana ar putea sa deschida complet piata pentru importurile de vin din Republica Moldova, potrivit unei propuneri a Comisiei Europene CE). Masura a fost propusa pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe principala piata, cea din Federatia Rusa.

Cel mai nou model Porsche, 911 Turbo S, are un client in Republica Moldova. La Bucuresti, doar discutii

Porsche Center din Republica Moldova a inregistrat deja prima comanda pentru noul 911 Turbo S, care costa peste 200. 000 de euro, in timp ce in Romania sunt in acest moment doar discutii pentru masina ce poate rula cu aproape 320 km/h si care accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3,1 secunde, anunta Ziarul Financiar.

Autoritatile vor inchide noua posturi vamale din Republica Moldova

Serviciul Vamal al Republicii Moldova analizeaza posibilitatea lichidarii si fuzionarii a noua posturi vamale interne, care au avut un randament redus de eficacitate in ultimii ani.

Peste un miliard de tigari de contrabanda din Republica Moldova au ajuns in acest an pe piata ucraineana

Circa 17% din tigarile de contrabanda de pe piata Ucrainei au timbre de acciz ale Republicii Moldova si sunt produse la Combinatul Tutun CTC, arata un studiu de piata realizat de compania TNS Ucraina si citat de cotidianul Kommersant-Ukraina.

Festivalul Vanatori de la Bata are invitati din Republica Moldova

In localitatea aradeana Bata se va desfasura, duminica aceasta, una dintre cele mai prestigioase sarbatori vanatoresti din tara, respectiv Festivalul Vanatorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )