Libnet.ro
UNICEF

09:45

Liderii partidelor parlamentare, consens pe tema noului Cod Fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii partidelor parlamentare, consens pe tema noului Cod Fiscal

ACTUALIZARE 12:34 Daniel Constantin: Acordul la care am ajuns ofera relansare fiscala Copresedintele ALDE considera ca adoptarea proiectului Codului fiscal in varianta convenita de partidele politice parlamentare va reprezenta prima importanta relaxare fiscala din ultimii ani si va incuraja, totodata, relansarea economiei, informeaza surse din presa. * ACTUALIZARE 12:58 Gorghiu: La consultarile liderilor politici nu a fost abordata si tema votului prin corespondenta * ACTUALIZARE 12:00 Dragnea: TVA va fi redusa la 20% de la 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017 * ACTUALIZARE 11:43 Oprea: intalnirea liderilor de partide a fost foarte buna * Ministrul Finantelor nu a participat la discutii. continuă pe Ziarul Bursa

Liderii partidelor parlamentare au discutat despre noul Cod Fiscal

ACTUALIZARE 11:43 Oprea: intalnirea liderilor de partide a fost foarte buna * Ministrul Finantelor nu a participat la discutii Vicepremierul Gabriel Oprea a sustinut joi ca intalnirea dintre liderii de partide parlamentare pe tema noului Cod fiscal a fost una foarte buna si ca urmeaza ca sefii formatiunilor sa-si armonizeze pozitiile.

Anunt surprinzator al lui Liviu Dragnea, care amana soarta Codului Fiscal pana in septembrie: Propunem pentru joi o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pe Codul Fiscal pentru o decizie politica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca propune pentru joi, 27 august, o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pentru o decizie politica finala privind Codul Fiscal. Dragnea a mai spus ca asteapta ca o decizie politica finala si un vot final pe Codul Fiscal sa fie date in sesiunea ordinara a Parlamentului, ceea ce inseamna aminarea votului pentru luna septembrie.

Liderii partidelor parlamentare discuta posibila reexaminare a Codului Fiscal

Discutiile politice privind reexaminarea Codului Fiscal au inceput, intalnirea liderilor partidelor parlamentare avand loc in biroului presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, anunta Mediafax. La.

Liviu Dragnea, despre negocierile pe marginea noului Cod fiscal

Liviu Dragnea a vorbit, in cadrul Editiei Speciale de luni seara, de la Antena 3, despre negocierile politice pe marginea noului Cod Fiscal. Nu cumva o parte din masurile din noul Cod fiscal sau toate masurile, tot.

Liderii partidelor parlamentare discuta astazi pe tema Codului Fiscal

Liderii PSD, UNPR, PNL, UDMR si ALDE se vor intalni, astazi, pentru a lua o decizie politica in privinta Codului Fiscal, dupa ce sesiunea parlamentara extraordinara prevazuta pentru discutarea cererii de reexaminare a Codului, formulata de presedintele Klaus Iohannis, a fost anulata, la propunerea PSD.

ULTIMELE NEGOCIERI la Codul Fiscal. Ce isi propun liderii partidelor parlamentare

Conducerile PSD, UNPR, ALDE, PNL si UDMR se intalnesc, joi, pentru a discuta ultimele negocieri pe Codul Fiscal, dupa ce sesiunea parlamentara extraordinara prevazuta pentru discutarea cererii de reexaminare a Codului, formulata de presedintele Klaus Iohannis, a fost anulata, la propunerea PSD.

UPDATE Noul Cod Fiscal a primit aviz pozitiv de la Comisia Juridica din Senat. Urmeaza discutiile in Comisia de Buget

Cererea de reexaminare a noului Cod Fiscal a primit in aceasta dimineata aviz favorabil de la Comisia Juridica din Senat, care a adus patru amendamente, rezultat al acordului dintre partidele parlamentare. Urmeaza discutii in Comisiile de Buget-Finante, Economica si Transporturi. Noul Cod Fiscal, retrimis de presedintele Klaus Iohannis in Parlament, urmeaza sa fie dezbatut luni, de la ora 15. 00, in plenul Senatului.

Premierul Victor Ponta adreseaza partidelor politice 10 intrebari inaintea sesiunii extraordinare aParlamentului, in care se reexamineaza noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook 10 intrebari pe care le adreseaza partidelor politice, in calitate de premier care a conceput si promovat proiectul noului Cod Fiscal si spune ca acestea au datoria sa raspunda inaintea sau in timpul dezbaterilor de luni din Parlament.

Acord putere-opozitie pe Codul fiscal. Dragnea: Votul pe Cod, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Reducerea TVA, treptat

47 - Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa discutiile cu liderii partidelor parlamentare pe tema Codului fiscal, ca s-a convenit reducerea treptata a TVA, astfel ca taxa va.

Ponta: Adoptarea Codului Fiscal cat mai rapid, cea mai buna veste pentru mediul de afaceri

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in care saluta acordul la care au ajuns partidele parlamentare in privinta Noului Cod Fiscal. Salut si ma bucura acordul partidelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )