Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liderul organizatiei Camorra prins in Calarasi a fost arestat pentru 14 zile

Adevărul Adevărul,
Liderul organizatiei Camorra prins in Calarasi a fost arestat pentru 14 zile

Liderul organizatiei Camorra prins vineri in judetul Calarasi a fost arestat pentru 14 zile, printr-o decizie luata sambata de Curtea de Apel Bucuresti, aceeasi instanta urmand sa judece, la 30 mai, propunerea de extradare a acestuia. continuă pe Adevărul

Lider al organizatiei Camorra, prins la Calarasi

Un italian de 65 de ani, considerat unul dintre liderii organizatiei infractionale Camorra, a fost prins de politistii romani, vineri, in localitatea Frumusani din judetul Calarasi si va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare in vederea extradarii.

Lider al organizatiei Camorra, prins de politistii romani la Calarasi

Unul din liderii organizatiei Camorra, un italian de 65 de ani, a fost prins de politistii romani, vineri, in localitatea Frumusani, judetul Calarasi, si va fi prezentat instantei, cu propunerea de arestare in vederea extradarii, transmite Mediafax.

Unul dintre liderii organizatiei Camorra a fost prins in Romania

Un italian de 65 de ani, considerat unul dintre liderii organizatiei Camorra, a fost prins de politistii romani in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul se afla lista celor mai periculosi.

Un corespondent polonez in Rusia A FOST ARESTAT in Crimeea

Corespondentul cotidianului polonez Gazeta Wyborcza in Rusia, Waclaw Radziwinowicz, a fost arestat sambata in Crimeea de functionari ai SFB Serviciul federal de securitate al Federatiei Ruse), a anuntat.

Corespondentul in Rusia al unui ziar polonez a fost arestat in Crimeea

Corespondentul cotidianului polonez Gazeta Wyborcza in Rusia, Waclaw Radziwinowicz, a fost arestat, sambata, in Crimeea de catre functionari ai FSB Serviciul federal de securitate al Federatiei Ruse), a anuntat publicatia poloneza, citata de AFP.

Corespondetul in Rusia al unui cotodian polonez a fost arestat in Crimeea

Corespondentul cotidianului polonez Gazeta Wyborcza in Rusia, Waclaw Radziwinowicz, a fost arestat, sambata, in Crimeea de functionari ai SFB Serviciul federal de securitate al Federatiei Ruse), a anuntat.

Agresorul de la Nana a fost arestat preventiv in Gorj

Stefan Fileata, cel care a agresat o batrana din localitatea Nana care vroia sa discute cu Elena Udre, a fost arestat preventiv de Judecatoria Targu Jiu pe o perioada de 30 de zile.

Un clujean a fost arestat la cererea procurorilor francezi. El coordona o retea de hoti care activa la Muzeul Luvru

Robert Vasile Baciu a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Cluj, in baza unui mandat european de arestare, fiind acuzat de organizarea unei retele specializate in furturi de la turisti care vizitau Muzeul Luvru din Paris.

Agresorul femeii din Nana, Stefan Fileata, a fost arestat

UPDATE - Agresorul femeii din Nana, Stefan Fileata, a fost arestat. Fileata poate contesta aceasta masura in 48 de ore. UPDATE - Agresorul femeii din Nana, Stefan Fileata, care trebuia sa fie azi in fata.

Singurul medic legist din Roman a fost RETINUT pentru LUARE DE MITA in ULTIMA ZI DE MUNCA

Singurul medic legist din zona Municipiului Roman a fost retinut pentru luare de mita in ultima zi de munca dinainte de pensionare. Medicul a fost prins in flagrant in timp ce lua spaga pentru a trece.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )