Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga Campionilor: AS Roma invinge Chelsea cu 3-0 in meciul serii/ Atletico Madrid, doar egal cu Qarabag/ Rezultatele serii

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: AS Roma invinge Chelsea cu 3-0 in meciul serii/ Atletico Madrid, doar egal cu Qarabag/ Rezultatele serii

In cel mai asteptat meci al serii, trupa lui Conte a fost invinsa fara drept de apel la Roma, scor 3-0. Atletico Madrid confirma ca nu trece prin cea mai buna forma si nu izbuteste decat un rezultata de egalitate la Madrid cu Qarabag. Paris Saint-Germain s-a jucat cu Anderlecht Bruxelles, scor 5-0, si s-a calificat in optimile competitiei. Barcelona si Juventus au remizat in deplasare si raman in fruntea grupei D. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor: PSG invinge Anderlecht, scor 5-0, si se califica in optimi; Si Bayern Munchen ajunge in optimi

Formatia Paris Saint-Germain a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Anderlecht Bruxelles, in etapa a patra a grupei V a Ligii Campionilor, si s-a calificat in optimile competitiei. Si Bayern Munchen a acces in optimi, dupa victoria cu Celtic Glasgow, scor 2-1.

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT. Conte revine ca adversar in Peninsula

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEOPRO TV TELEKOM SPORT Atacantul spaniol Alvaro Morata a explicat, intr-un interviu acordat cotidianului italian Gazzetta dello Sport, de ce nu.

Etapa a patra din Liga Campionilor incepe azi: programul meciurilor si televizari

In aceasta seara se joaca opt meciuri din grupele Ligii Campionilor, iar pe teren intra echipe ca Barcelona, Chelsea, PSG, Bayern sau United.

SPORTING-JUVENTUS ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEO. Meci greu pentru italieni

SPORTING-JUVENTUS ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEO Juventus Torino se va deplasa in Portugalia, pentru meciul de marti cu Sporting Lisabona, din Liga Campionilor, cu majoritatea efectivului.

PSG-ANDERLECHT ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEO TELEKOM SPORT. Se intoarce cosmarul romanilor

PSG-ANDERLECHT ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEO TELEKOM SPORT. Accidentat la un genunchi, Thiago Motta a declarat forfait pentru meciul pe care Paris Saint-Germain il va disputa pe teren propriu.

CELTIC-BAYERN MUNCHEN ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEO TELEKOM SPORT. Nemtii au probleme

CELTIC-BAYERN MUNCHEN ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEO TELEKOM SPORT Atacantul Robert Lewandowski nu va face deplasarea cu Bayern Munchen la Glasgow, pentru meciul de marti cu Celtic, din Liga.

OLYMPIAKOS-BARCELONA ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEO TELEKOM SPORT. Meci usor pentru catalani

OLYMPIAKOS-BARCELONA ONLINE STREAM in Liga Campionilor LIVE VIDEO TELEKOM SPORT. Fundasul spaniol Gerard Pique, eliminat in tur, nu va face deplasarea cu FC Barcelona la meciul de marti din Liga.

Liga Campionilor: programul meciurilor si televizari. Real Madrid trebuie sa spele rusinea din campionat

In acasta seara continua meciurile din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. La Londra se joaca meciul ditnre Tottenham si Real Madrid. Spanolii vin dupa un esec usturator in campionat, 1-2 cu nou promovata Girona.

NAPOLI - MANCHESTER CITY LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE (TELEKOM) - VIDEO

NAPOLI - MANCHESTER CITY LIVE in LIGA CAMPIONILOR. SSC NAPOLI intalneste in aceasta seara MANCHESTER CITY in a patra etapa a grupei F din Liga.

BORUSSIA - APOEL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE (TELEKOM) - VIDEO

BORUSSIA - APOEL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. BORUSSIA DORTMUND intalneste in aceasta seara APOEL NICOSIA in a patra etapa a grupei H din Liga.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )