Libnet.ro
UNICEF

14:15

Linia tramvaiului 32 din Capitala este blocata

B1 B1,
Linia tramvaiului 32 din Capitala este blocata

Linia tramvaiului 32 dinCapitala este blocata, luni dimineata, relateaza B1 TV. Linia este blocata din cauza unei avarii la reteua electrica. Avaria s-a produs la intersectia dintre Soseaua Progresului. continuă pe B1

Linia tramvaiului 32 din Capitala este blocata

Linia tramvaiului 32 din Capitala este blocata, in aceasta dimineata, informeaza sursele de presa.

Linia de tramvai 32 din Bucuresti este blocata.

Linia tramvaiului 32 din Bucuresti este blocata. Este vorba despre o defectiune tehnica la instalatia electrica, informeaza B1TV. Avaria a avut loc in intersectia dintre Soseaua Progresul si Calea Rahovei.

Circulatia tramvaielor in zona Progresul din Bucuresti este blocata in urma unei avarii tehnice la instalatia electrica

Linia tramvaiului 32 din Capitala este blocata ca urmare a unei defectiuni tehnice la instalatia electrica. Avaria a avut loc in intersectia dintre Soseaua Progresul si Calea Rahovei. Si tramvaiele de pe liniile 25, 8 si 11 nu circula.

Circulatia tramvaielor in zona Progresul din Bucuresti a fost blocata in urma unei avarii la reteaua de contact

Linia tramvaiului 32 a fost blocata o ora ca urmare a unei avarii, dupa ce pantograful unui tramvai s-a agatat in firele cazute din cauza vantului pe reteaua de contact. Avaria a avut loc in intersectia Calea Rahovei cu Soseaua Progresul. Avaria a fost remediata la ora 8. 45, timp in care tramvaiele 8,11, 23, 25, 32 si 47 nu au circulat. RATB a introdus doua autobuze-naveta. La aceasta ora, circulatia tramvaielor a fost reluata.

CNCD a amendat cu 20.000 de lei o firma din Capitala. Motivul este INCREDIBIL

O firma din Capitala a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 20. 000 de lei, dupa ce secretara managerului, care a fost concediata si reanagajata in urma castigarii.

Firma din Capitala, amendata cu 20.000 lei pentru discriminare

O firma din Capitala a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 20. 000 de lei, pentru incalcarea dreptului la demnitate.

Peste 86.000 de camioane se opresc in trafic. GREVA transportatorilor de marfuri ar putea paraliza traficul din Capitala

Greva transportatorilor de marfuri ar putea paraliza astazi traficul atat pe centura Capitalei, cat si in 16 orase mari din tara. Peste 86 de mii de camioane se opresc in trafic chiar de la aceasta ora. Tra.

Razie ANAF in Centrul Vechi din Capitala

Inspectorii Anti-Frauda din ANAF au efectuat, in noaptea de sambata spre duminica, un control in 25 de localuri din Centrul Vechi al Bucurestiului, in urma caruia au dispus suspendarea activitatii la 7.

George Maior: Amenintarea terorista din ultimii ani, din Romania, este in crestere

Amenintarea terorista din ultimii ani, din Romania, este in crestere, iar bugetul pentru securitatea nationala, de numai 0,17 la suta din PIB, reprezinta o involutie. Prezent astazi in fata parlamentarilor,.

Un tanar din Suceava este cercetat dupa ce a postat pe o retea de socializare fotografii indecente cu o minora

Un tanar din judetul Suceava este urmarit penal, dupa ce ar fi postat pe o retea de socializare fotografii cu o minora in pozitii indecente facute cu telefonul mobil, acesta fiind cercetat si pentru act sexual.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )