Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lista lunara cu orasele chineze care au cel mai mare grad de poluare

Adevărul Adevărul,
Lista lunara cu orasele chineze care au cel mai mare grad de poluare

Guvernul chinez a anuntat miercuri ca va publica o lista lunara a oraselor din China care au cel mai grad al poluarii si o lista cu primele zece orase in care sunt cele mai bune conditii ale mediului inconjurator. continuă pe Adevărul

Ultimul smartphone BlackBerry? Cel mai mare telefon al canadienilor: Z 30

BlackBerry a anuntat discret noul sau smartphone, care este si cel mai mare din istorie. BlackBerry Z30, care a aparut in multe poze spion pana acum, poate fi ultimul smartphone de top lansat de o firma care s-a scos pe sine la vanzare.

VIDEO Cel mai mare robot din lume scuipa flacari si se numeste Fanny

Arata ca un dragon din serialul Game of Thrones, insa poarta un nume inofensiv: Fanny. Conform Cartii Recordurilor, este cel mai mare robot din lume.

Cel mai mare turn de caiete din tara va fi realizat la Liceul Pedagogic din Tulcea

Activitatea este organizata cu ocazia primei zile din anul scolar 2013-2014, de catre reprezentantii Dacris si RechiziteleMele. ro.

VIDEO Parcul Bucov, dintr-o alta perspectiva. Cel mai mare parc din Ploiesti, filmat din aer

O firma specializata in filmare si fotografie aeriana, condusa de doi tineri ploiesteni, a realizat un clip filmat din aer al celui mai mare parc din Ploiesti. Perspectiva este inedita.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa ce si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in 2018 atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, oficial, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume.

Aurul si argintul, in cel mai important declin din ultimele trei luni

Cotatiile futures ale aurului si argintului au inergistrat, pe piata SUA, in intervalul 9-13 septembrie, cel mai mare declin saptamanal din iunie pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora Federal Reserve Fed - banca centrala americana) va decide, zilele viitoare, reducerea stimulentelor fiscale.

VIDEO BlackBerry introduce Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 de ore

Producatorul canadian BlackBerry a prezentat miercuri terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran mare de 5 inci, in incercarea de a reveni pe aceasta piata, transmite Bloomberg. Terminalul dispune de o baterie de 2880 mAh, cea mai mare folosita pana acum in terminalele BB, care ar permite folosirea telefonului pana la 25 de ore. BlackBerry se afla in mare dificultate, iar luna trecuta a anuntat ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea.

Cea mai mare familie din Marea Britanie asteapta cel de al 17-lea copil: Cuplul care a avut un bebelus la fiecare 17 luni

Cea mai mare familie din Marea Britanie numara 16 membri si il asteapta pe al 17-lea, relateaza Daily Mail. Sue Radford, care a nascut in urma cu 11 luni, este din nou insarcinata si va aduce pe lume.

HTC One Max e aproape de confirmare: nu are cel mai bun procesor, dar are ecran mai mare decat al Galaxy Note 3

HTC One Max este aproape de lansare. Confirmarea nu vine de la companie, ci prin toate acele poze care continua sa scape online prin intermediul a tot felul de site-uri. Ecranul va fi de 5,9 inci, cu putin mai mare decat cel de 5,7 inci de pe Samsung Galaxy Note 3.

Piata auto din Romania: Cea mai mare crestere din Europa in august!.

Piata auto din Romania a inregistrat in luna august cel mai bun rezultat din acest an. Cresterea cu 25,5%, la 6. 300 unitati, a fost cea mai mare din Europa in luna august, in contextul in care piata europeana s-a contractat cu 5%, potrivit Mediafax. Vanzarile auto din UE au coborat in august la 653. 900 unitati, fata de 688. 200 in perioada corespunzatoare a anului trecut, dupa o crestere de 4,9% in iulie, potrivit datelor prezentate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )