Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lista tarilor din zona galbena, pentru care se impune carantina de 14 zile persoanelor care sosesc in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Lista tarilor din zona galbena, pentru care se impune carantina de 14 zile persoanelor care sosesc in Romania

Raed Arafat, si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru au facut, luni seara, mai multe declaratii in contextul cresterii numarului de infectari zilnice de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Lista statelor din zona galbena a fost actualizata. Toti cetatenii care vin din aceste tari vor fi obligati sa stea in carantina. Exista o singura exceptie

Pandemia de COVID-19 se afla pe o panta ascendenta in toata lumea, motiv pentru care, autoritatile din Romania au anuntat in cursul serii de ieri noi restrictii pentru a evita raspandirea virusului. Dupa indelungi discutii, Guvernul a actualizat lista statelor din zona galbena, astfel ca cetatenii care vor veni din aceste tari vor fi obligati .

Tarile pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Lista actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor incluse in Zona Galbena, pentru care se impune carantina 14 zile la revenirea in Romania. Printre ele se numara Israel, Spania, Cehia,.

Guvernul a publicat lista tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania Printre ele: Franta, Spania si Marea Britanie

O lista a tarilor cu risc epidemiologic ridicat, unde figureaza Franta, Spania si Marea Britanie, a fost aprobata luni de comitetul pentru situatii de urgenta, iar orice persoana care vine in Romania din aceste zone galbene va trebui sa intre in carantina, incepand cu data de 7 octombrie.

Copilul care a avut 50 de mame. Totul despre bebelusii din orfelinate inchiriati pentru practica

Cazul socant al copilului care a avut 50 de mame. Povestea trista a bebelusilor inchiriati pentru practica. Cum se intampla asa ceva in orfelinate, in ce cadru se desfasura totul si care era scopul? Copiii nimanui: Bebelusul cu 50 de mame, dar nicio familie Lumea medicala si cea stiintifica au avut alt puls de la .

Romanca pentru care s-au omorat 3 barbati. Cine este si cum arata femeia fatala

Alice Cocea, o actrita franceza de teatru si de film de origine romana, a murit in anul 1970, in Franta, la varsta de 70 de ani. Frumusetea i-a accelerat drumul in cariera, dar i-a fost si blestem. Barbatii au adulat-o si, ajungand sa o divinizeze, trei dintre ei s-au si omorat. Ulterior, a primit porecla .

EXCLUSIV Cum se aplica izolarea persoanelor care vin cu avionul din tarile aflate in zona galbena. Raspunsul reprezentantilor Ministerul Transporturilor pentru B1.RO

EXCLUSIV in contextul exploziei cazurilor de coronavirus in Romania, autoritatile au luat decizia ca cetatenii care vin din state cu un indice de contaminare mai mare decat al tarii noastre si care.

EXCLUSIV Sportivii care vin in tara din zonele cu risc epidemiologic ridicat sunt exceptati de la regulile privind carantina, sustin reprezentantii MTS

EXCLUSIV Sportivii care fac parte din delegatiile oficiale si care se deplaseaza in statele aflate in zona galbena pentru a participa la competitii sunt exceptati de la normele privind intrarea in carantina.

Primul oras din Romania care impune obligativitatea purtarii mastii la 100 de metri in jurul scolilor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis sambata ca, incepand de luni, purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din judet este.

Satul-fantoma din Romania. Natura a inghitit cele mai multe case ale romanilor din zona. Ce s-a intamplat cu oamenii

Romania este una din cele mai frumoase tari din Europa. Dovada stau multe din locurile, parca scoase din basme. Undeva, in judetul Hunedoara, exista insa o localitate uitata de lume. Satul-fantoma din judetul Hunedoara in judetul Hunedoara, la 15 km de oras, exista un loc numit Lacul Cincis. Este considerat unul dintre cele mai mari .

A confirmat divortul! Antrenorul rupe tacerea si spune care e motivul pentru care sotia nu il mai vrea

Raluca 38 de ani) si Walter Zenga 60 de ani) divorteaza dupa 14 ani de casnicie. Si 17 de cand s-au cunoscut. Antrenorul care a pregatit-o ultima data pe Cagliari a confirmat informatia oferita in ultimele zile de presa. Italianul spune ca ruptura s-a produs cu mai mult timp in urma si ca actele de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )