Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista tarilor din zona galbena: Se permite reluarea zborurilor spredinspre Regatul Unit si Irlanda de Nord

Hotnews Hotnews,
 Lista tarilor din zona galbena: Se permite reluarea zborurilor spredinspre Regatul Unit si Irlanda de Nord

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste state trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile. Astfel, incepand de luni, ora 19. 00 se permite reluarea zborurilor spredinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord dincatre Romania, pentru toate aeroporturile din Romania. Toate persoanele care sosesc din aceste tari au obligatia prezentarii la intrarea in tara a certificatului unui test negativ. continuă pe Hotnews

Lista tarilor din zona galbena. Cine intra in carantina la sosirea in Romania si cine va fi exceptat de la aceasta regula

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, duminica, 3 ianuarie, lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care este necesara carantina de 14 zile la intoarcerea in Romania. De asemenea, CNSU a anuntat ca incepand de luni, 04. 2021, ora 19. 00, se vor relua zborurile catre si inspre Marea Britanie.

CNSU a decis reluarea zborurilor catre si dinspre Regatul Unit Lista zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie carantina la sosirea in Romania, actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis reluarea zborurilor catre si dintre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Decizia este prevazuta intr-o Hotarare adoptata duminica,.

GRAFIC Clujul iese din zona rosie, unde raman doar Bucurestiul si alte doua judete

Clujul a reusit sa iasa sambata din zona rosie a infectarilor cu coronavirus, unde raman in continuare, alaturi de Bucuresti 3,47), judetele Ilfov 4,24) si Timis 3,08), potrivit datelor oficiale raportate de autoritati.

Lista tarilor cu risc epidemiologic, actualizata

Lista tarilorzonelor cu risc epidemiologic, pentru care se impune masura carantinarii persoanelor care ajung in Romania, a fost actualizata, duminica, fiind inclusa si Africa de Sud, din cauza circulatiei unor noi tulpini de coronavirus.

Lista tarilor in care a fost descoperit virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

In 33 de tari din lume au fost descoperite cazuri de infectare cu virusulB. 7, noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, anuntata initial in Marea Britanie, pe 8 decembrie. Prin urmare, peste 40 de tari au decis sa izoleze calatorii care sosesc din Regatul Unit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )