Libnet.ro
UNICEF

21:00

LIVE Formula 1, Marele Premiu din Statele Unite. Inceput exploziv de cursa

Online Sport Online Sport,
LIVE Formula 1, Marele Premiu din Statele Unite. Inceput exploziv de cursa

Urmariti astazi live text pe Onlinesport. ro de la ora 21:00 cursa de Formula 1 de pe circuitul american din Austin, Texas. Germanul Sebastian Vettel porneste din prima pozitie a grilei de start, dupa ce l-a invins in calificari pe coechipierul sau Mark Webber. continuă pe Online Sport

LIVE Formula 1, Marele Premiu din Statele Unite

Urmariti astazi live text pe Onlinesport. ro de la ora 21:00 cursa de Formula 1 de pe circuitul american din Austin, Texas. Germanul Sebastian Vettel porneste din prima pozitie a grilei de start, dupa ce l-a invins in calificari pe coechipierul sau Mark Webber.

Azi LIVE Formula 1, Marele Premiu din Statele Unite (21:00)

Urmariti astazi live text pe Onlinesport. ro de la ora 21:00 cursa de Formula 1 de pe circuitul american din Austin, Texas. Germanul Sebastian Vettel porneste din prima pozitie a grilei de start, dupa ce l-a invins in calificari pe coechipierul sau Mark Webber.

TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu din Statele Unite

Ati urmaritlive text pe Onlinesport. ro de la ora 21:00 cursa de Formula 1 de pe circuitul american din Austin, Texas. Germanul Sebastian Vettel a pornit din prima pozitie a grilei de start, dupa ce l-a invins in calificari pe coechipierul sau Mark Webber.

LIVE Calificarile Marelui Premiu din Statele Unite

Urmariti live text de la ora 20:00 calificarile Marelui Premiu al Statelor Unite de la Austin, Texas.

TUR cu TUR Calificarile Marelui Premiu din Statele Unite

Ati urmarit live text de la ora 20:00 calificarile Marelui Premiu al Statelor Unite de la Austin, Texas.

FBI: Grupul Anonymous acceseaza de aproape un an sistemele unor agentii guvernamentale din Statele Unite

Hackeri din grupul Anonymous acceseaza de aproximativ un an retelele unor agentii guvernamentale din Statele Unite, sustragand informatii sensibile, a anuntat Biroul Federal de Investigatii FBI), citat de.

INCIDENT armat intr-un spital de pediatrie din Statele Unite.

Un suspect a fost arestat, joi, dupa un incident armat care a avut loc intr-un spital de pediatrie din statul american Wiscounsin, barbatul fiind ranit dupa ce a fost impuscat de politie, relateaza presa americana, citata de Mediafax. Potrivit CNN, incidentul a avut loc in oraselul Wauwatosa, o suburbie a orasului Milwaukee. Un tanar de 22 de ani a intrat in spitalul de pediatrie avand o arma de foc. El a patruns in mod neautorizat in sectia de terapie intensiva a spitalului de pediatrie si a .

O tanara din Statele Unite isi castiga existenta din imbratisari

Tanara face bani frumosi, caci sunt multi cei dornici de afectiune care platesc 60 de dolari ca sa fie tinuti in brate timp de o ora. Sigur, sunt si carcotasi, care-i reproseaza femeii ca se prostitueaza, dar ea ii contrazice vehement. Clientii.

F1 Sebastian Vettel, pole position la Marele Premiu al SUA

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al SUA, a XVIII-a etapa, penultima, a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor inregistrate sambata in calificari, anunta Mediafax.

Statele Unite adauga doua noi grupari pe lista organizatiilor teroriste

Statele Unite au declarat miercuri ca incepand cu aceasta zi grupurile nigeriene Boko Haram si Ansaru sunt puse pe lista organizatilor teroriste straine, relateaza Le Monde.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )