Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE VIDEO Miting pro-independenta la Barcelona

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Miting pro-independenta la Barcelona

Mii de persoane au iesit in strada la Barcelona pentru a-si manifesta dorinta de separare de Spania, in contextul in care Parlamentul catalan dezbate asupra independentei, in timp ce Parlamentul de la Madrid este pregatit sa suspende autonomia Cataloniei si plasarea acestei regiuni sub tutela Guvernului spaniol. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Miting pentru independenta la Barcelona

Mii de persoane au iesit in strada la Barcelona pentru a-si manifesta dorinta de separare de Spania, in contextul in care Parlamentul catalan dezbate asupra independentei, in timp ce Parlamentul de la Madrid este pregatit sa suspende autonomia Cataloniei si plasarea acestei regiuni sub tutela Guvernului spaniol.

MURCIA-BARCELONA ONLINE STREAM CUPA SPANIEI LIVE VIDEO. Meci teoretic usor pentru catalani

MURCIA-BARCELONA ONLINE STREAM CUPA SPANIEI LIVE VIDEO DIGISPORT FC Barcelona debuteaza, in acest sezon al Cupei Spaniei, contra celor de la Real Murcia. Partida tur din faza saisprezecimilor de finala are loc.

HALEP-SVITOLINA ONLINE STREAM la TURNEUL CAMPIOANELOR LIVE VIDEO DIGISPORT

HALEP-SVITOLINA ONLINE STREAM la TURNEUL CAMPIOANELOR LIVE VIDEO DIGISPORT. Simona Halep joaca vineri, de la 14. 30, pentru un loc in semifinalele Turneului Campioanelor, dar si pentru sansa de a-si pastra.

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR ONLINE STREAM DIGISPORT

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR ONLINE STREAM DIGISPORT Jucatoarea franceza de tenis Caroline Garcia a invins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-7 7), 6-3, 7-5, intr-un meci.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT. Sansa mare pentru Halep

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si princip.

SEPSI-UNIVERSITATEA CRAIOVA ONLINE STREAM CUPA ROMANIEI LIVE VIDEO Digisport Telekom Sport. Meci usor pentru olteni

SEPSI-UNIVERSITATEA CRAIOVA ONLINE STREAM CUPA ROMANIEI LIVE VIDEO Antrenorul echipei de fotbal ACS Sepsi OSK, Valentin Suciu, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca jucatorii echipei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )