Libnet.ro
UNICEF

17:30

LIVE VIDEO Parada de Ziua Victoriei in Piata Rosie din Moscova. Putin isi flutura noile arme

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Parada de Ziua Victoriei in Piata Rosie din Moscova. Putin isi flutura noile arme

Ziua Victoriei impotriva Germaniei naziste da un nou prilej Rusiei pentru a-si etala puterea militara cu o parada impresionanta in Piata Rosie din Moscova. Spectatoriii sunt invitati sa admire noile arme rusesti, intre care o racheta prezentata de Vladimir Putin drept invincibila. continuă pe Adevărul

VIDEO Un veteran din Al Doilea Razboi Mondial, bruscat de bodyguarzii lui Putin la parada din Piata Rosie

Atente la orice miscare potential periculoase, garzile de corp ale lui Vladimir Putin l-au bruscat in timpul paradei din Piata Rosie din Moscova pe un veteran din Al Doilea Razboi Mondial care s-a apropiat de presedintele rus.

FOTO VIDEO Armele noi pregatite de armata rusa pentru parada de Ziua Victoriei

Doua avioane de vanatoare vor zbura in premiera deasupra Moscovei inarmate cu rachete hipersonice Kinjal, prezentate de Vladimir Putin drept invincibile.

Paza lui Putin a agresat un veteran de razboi la parada din Piata Rosie. Cum a reactionat liderul de la Kremlin (VIDEO)

Incident la parada din Piata Rosie de celebrare a 73 de ani de la Al Doilea Razboi Mondial si a infrangerii Germaniei naziste de catre rusi. Un veteran de razboi care a ajuns in apropiere de locul unde era.

Galerie FOTO Traiasca Armata sovietica si tovarasul Stalin. Cum s-a desfasurat concertul de Ziua Victoriei sub egida lui Igor Dodon

Traditionalul concert al socialistilor organizat cu prilejul Zilei Victoriei s-a desfasurat in acest pe 8 mai, pe motiv ca pentru ziua de 9 mai Piata Marii Adunari Nationale era deja ocupata de Partidul Democrat, care a dorit sa marcheze in aceasta zi tocmai doua sarbatori - Ziua Victoriei si Ziua Europei.

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci complicat pentru Halep la Madrid

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Simona Halep isi pune in joc pozitia de lider mondial al tenisului feminin la turneul de la Madrid, castigat de ea in ultimii doi ani, scrie.

VIDEO Parada militara de Ziua Victoriei la Moscova

Rusia a organizat miercuri, la Moscova, o parada militara pentru a sarbatori cea de a 73-a aniversare de la victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei in timpul Celui de al Doilea Razboi Mondial, relateaza site-ul agentiei Tass, citat de Mediafax.

Tripla sarbatoare in Piata Tricolorului din Galati:Ziua Independentei, Ziua Victoriei si Ziua Europei

Evenimentul are loc miercuri, 9 mai 2018, este organizat de Prefectura Galati si incepe la ora 10,00. Piata Tricolorului se afla in incinta Gradinii Publice.

O lege noua ARUNCA iN AER piata imobiliara din Romania: Toate cladirile trebuie neaparat sa fie DOTATE cu acest lucru!

O directiva europeana aduce o noutate majora pentru dezvoltatorii imobiliari din Romania. Astfel, incepand cu anul 2025, constructorii de cladiri non-rezidentiale vor fi obligati sa le prevada cu cate o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )