Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Ora 17:30: Victor Ponta face declaratii de presa dupa intalnirea cu Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
LIVETEXT Ora 17:30: Victor Ponta face declaratii de presa dupa intalnirea cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta urmeaza sa sustina, joi, la ora 17:30, o declaratie de presa la Palatul Victoria, dupa intalnirea cu Traian Basescu de la Palatul Cotroceni. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile primului ministru. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Presedintele Basescu merge la Consiliul European. Ministrii si consilierii ii vor da toate informatiile

Premierul Victor Ponta a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu l-a anuntat ca doreste sa participe personal la Consiliul European, motiv pentru care Romania va fi reprezentata de seful statului. Premierul a precizat ca ministrii si consilierii vor pune la dispozitia presedintelui toate informatiile necesare in vederea negocierilor de la Bruxelles. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile primului ministru.

Victor Ponta: Presedintele Basescu merge la Consiliul European. Ministrii si consilierii guvernamentali ii vor da toate informatiile

Premierul Victor Ponta a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu l-a anuntat ca doreste sa participe personal la Consiliul European, motiv pentru care Romania va fi reprezentata de seful statului. Premierul a precizat ca ministrii si consilierii guvernamentali vor pune la dispozitia presedintelui toate informatiile necesare in vederea negocierilor de la Bruxelles. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile primului ministru.

VIDEO Victor Ponta: Presedintele Basescu merge la Consiliul European. Ministrii si consilierii guvernamentali ii vor da toate informatiile

Premierul Victor Ponta a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu l-a anuntat ca doreste sa participe personal la Consiliul European, motiv pentru care Romania va fi reprezentata de seful statului. Premierul a precizat ca ministrii si consilierii guvernamentali vor pune la dispozitia presedintelui toate informatiile necesare in vederea negocierilor de la Bruxelles. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile primului ministru.

LIVETEXT Ora 18:30: Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa sustina, marti, la ora 18:30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Antonescu trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept/ La raportul din decembrie riscam sa avem o mentiune ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga

Presedintele Traian Basescu a raspuns, marti seara, premierului Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu explicand ca declaratia de luni a fost un semn de maxima alerta, motivat de ingrijorarea ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) asteptat in decembrie, va nota ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga. Presedintele a afirmat ca declaratiile lui Crin Antonescu denota faptul ca acesta nu a citit raportul CE cu privire la Romania, care ridica intrebari cu privire la statului de drept si sistemul judiciar din Romania, si i-a atras atentia ca dansul trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept. Vezi in text principalele declaratii ale presedintelui.

VIDEO Traian Basescu: Antonescu trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept/ La raportul din decembrie riscam sa avem o mentiune ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga

Presedintele Traian Basescu a raspuns, marti seara, premierului Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu explicand ca declaratia de luni a fost un semn de maxima alerta, motivat de ingrijorarea ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) asteptat in decembrie, va nota ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga. Presedintele a afirmat ca declaratiile lui Crin Antonescu denota faptul ca acesta nu a citit raportul CE cu privire la Romania, care ridica intrebari cu privire la statului de drept si sistemul judiciar din Romania, si i-a atras atentia ca dansul trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept. Basescu: Nu am intrat in nicio campanie dar sunt ingrijorat pentru ca actualul parlament isi termina mandatul in decembrie si nu va mai fi timp sa corectam ce e de corectat pana la raport, ca risca sa fie dezastruos pentru Romania, nu pentru politicieni.

UPDATE Intalnirea dintre Victor Ponta si Traian Basescu a luat sfarsit

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, informeaza Guverul Romaniei. Unul dintre subiectele care ar fi urmat sa fie abordate este legat de reprezentarea Romaniei la Consiliul European de saptamana viitoare. UPDATE 17:42) Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa la ora 17:30 la Palatul Victoria, informeaza Guvernul Romaniei. UPDATE 16:39) Romania TV informeaza ca intalnirea a luat sfarsit.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine luni o declaratie de presa, incepand cu ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. HotNews. ro va transmite LIVETEXT declaratiile sefului statului.

Victor Ponta se intalneste miercuri, la Palatul Victoria, cu delegatia FMI

Premierul Victor Ponta se intalneste miercuri, la ora 14:00, la Palatul Victoria, cu delegatia Fondului Monetar International, informeaza Biroul de presa al Guvernului.

Traian Basescu va sustine declaratii la ora 18,30. Urmareste LIVE ce are presedintele de spus

Traian Basescu va sustine astazi, la ora 18,30, declaratii de la Palatul Cotroceni. Presedintele se va intalni maine din nou cu delegatia cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )