Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea: Activitatea de salvamar va putea fi finantata din bugetul de stat

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Activitatea de salvamar va putea fi finantata din bugetul de stat

Guvernul a aprobat un proiect de ordonanta de urgenta privind undele masuri fiscale. Una dintre prevederi este ca finantarea activitatii de salvamar sa poata fi suportata si din bugetul de stat, anuntat vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta a precizat ca in acest moment, finantarea se face din bugetul autoritatilor locale. Efortul bugetar anual pentru finantarea activitatii salvamarilor va fi de 4 milioane de lei incepand din 2015. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Suntem multi pentru ca suntem buni, dar suntem buni pentru ca suntem uniti

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a tinut primul discurs al evenimentului de la Arena Nationala pentru lansarea lui Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni. Iata principalele puncte ale.

Liviu Dragnea: PSD e indragostit de Romania

In deschiderea festivitatii de lansare a candidaturii lui Ponta la prezindentiale, Liviu Dragnea a declarat de la tribuna ca PSD este indragostit de tara lui.

Dragnea: MS va putea finanta cazurile critice care nu pot fi acoperite de casele de sanatate

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa sedinta de Guvern, ca Ministerul Sanatatii va putea finanta cazurile critice care nu pot primi bani de la casele de asigurari de sanatate, informeaza Agerpres.

Ministerul Sanatatii asigura din bugetul propriu fonduri la cazuri critice, neacoperite de asigurari

Ministerul Sanatatii MS) va putea asigura din bugetul propriu fonduri pentru ingrijirea cazurilor critice ale caror costuri nu pot fi acoperite din fondurile obtinute pe baza contractelor existente cu casele de asigurari de sanatate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )