Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liviu Dragnea anunta o propunere bomba a PSD de modificare a Constitutiei

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea anunta o propunere bomba a PSD de modificare a Constitutiei

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la Televiziunea Romana, referitor la modificarea Constitutiei, ca una din prevederile discutate de PSD are in vedere eliminarea imunitatii parlamentare. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, la Consiliul PSD: Sa ne afirmam cu curaj orientarea de stanga, dar sa ne delimitam de etichetele care au compromis miscarea de stanga/ Georgica Severin: Un compromis cu valorile dreptei, cea mai mare eroare

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea considera ca PSD trebuie sa isi afirme cu curaj orientarea de stanga, dar, in acelasi timp, sa se delimiteze de toate etichetele care au compromis miscarea de stanga, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: in ce priveste votul pentru Dan Sova si Darius Valcov, nu ne opunem solicitarilor venite de la parchete

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca social-democratii au primit recomandarea sa nu se opuna solicitarilor venite pentru arestarea sau retinerea colegilor din Parlament, insa fiecare voteaza cum.

Liviu Dragnea, despre intentia lui Iohannis de a schimba Guvernul

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a declarat, pentru presa internationala, ca vrea sa schimbe Guvernul, informeaza B1 Tv.

Liviu Dragnea, critici pentru Iohannis: Schimbarea Guvernului iese din Constitutie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a declarat ca vrea sa schimbae Guvernul social-democrat cu un Guvern PNL. Dorinta domnului.

Liviu Dragnea la Punctul de intalnire: Daca spui ca vrei sa dai jos Guvernul, sa pui Guvernul tau, nu este in regula

Radu Tudor a dialogat, duminica, la Punctul de intalnire cu Liviu Dragnea, pe temele cele mai importante din PSD si din coalitia de guvernare. Va rezista aceasta? Ce vor vota parlamentarii in cazurile lui Dan.

Liviu Dragnea: Trebuie sa ne delimitam de eticheta de partid comunist

Liviu Dragnea este de parere ca PSD trebuie sa se delimiteze de eticheta de partid comunist, avand in vedere si consecintele nefavorabile pe care le aduce: un numar scazut de alegatori in Transilvania,.

Ghinion, Liviu Dragnea!

Ghinion pentru pesedisti, bineinteles. Asa cum am mai afirmat, pentru noi PSD-ul va ramane pentru totdeauna identificat cu Partidul Comunist, spre stupoarea naimitilor de la anumite televiziuni. Deloc paradoxal, principalul artizan al victoriei lui Klaus Johannis a fost tocmai Victor Ponta si PSD-ul, prin cantitatea incredibila de dejectii aruncate asupra unui singur om de catre televiziunile de casa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )