Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea da asigurari: Nu exista niciun fel de problema sau divergenta intre PSD si ALDE pe legea salarizarii

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea da asigurari: Nu exista niciun fel de problema sau divergenta intre PSD si ALDE pe legea salarizarii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat joi asigurari ca nu exista niciun fel de problema sau divergenta intre PSD si ALDE pe legea salarizarii. Legea salarizarii unitare - am vazut stirile. continuă pe Antena3

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Nu exista niciun fel divergenta intre PSD si ALDE pe legea salarizarii. Tariceanu: Avem un interes comun

Presedintii celor doua camere parlamentare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au declarat, dupa sedinta PSD de la Sinaia, ca nu au existat niciun fel de divergente intre PSD si ALDE privind legea salarizarii unitare, asa cum s-a speculat in media.

Ce spune premierul Sorin Grindeanu despre legea salarizarii

Coalitia de guvernare s-a reunit, joi, la Sinaia, intr-o a doua sedinta, pentru a discuta despre Legea salarizarii unitare. Liviu Dragnea da asigurari: Nu exista niciun fel de problema sau divergenta.

Liviu Dragnea, despre Ponta: O problema a PSD care se pare ca nu mai e interna, ci externa

Liviu Dragnea a declarat luni ca singura problema care exista in PSD este Victor Ponta si se pare ca aceasta problema nici nu mai este una interna.

Liviu Dragnea: N-am fost de acord cu excluderea din PSD a lui Victor Ponta pentru ca sunt consecvent; imi asum sa fiu injurat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Sinaia, ca nu a fost de acord cu excluderea din partid a lui Victor Ponta deoarece este consecvent, iar aceasta nu este problema social-democratilor in acest moment, motiv pentru care isi asuma el sa fie injurat si jignit.

Liviu Dragnea, despre parteneriatul civil: PSD este un partid tolerant, nu unul cu atitudini radicale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la iesirea de la Academia Romana, referitor la parteneriatul civil, ca PSD este un partid tolerant, nu unul cu atitudini radicale, motiv pentru care sprijina conceptul ca in Romania exista loc pentru toata lumea, indiferent de orientarea sexuala.

Razboi total in PSD. Victor Ponta, dezvaluiri-soc despre Liviu Dragnea

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita coordonare intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

Victor Ponta, noi ironii la adresa lui Liviu Dragnea. Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita ”coordonare” intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: O panarama. Este ridicol acest domn Dragnea

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca Liviu Dragnea a pus la cale un joc pervers din raportul ministrului Justitiei. Basescu sustine ca supararea lui Dragnea arata ca acesta este o &b.

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea ii ducea cadou sticle de vin prietenului Florin de la SRI: Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Victor Ponta scrie duminica seara, pe pagina sa de Facebook, dupa ce Liviu Dragnea a vorbit despre o 'coordonare' a atacurilor impotriva sa si l-a nominalizat printre adversari si pe fostul premier PSD, ca 'Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman? . ) Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin Opus One pe care le ducea prietenul Liviu pentru prietenul lui Florin!' Dragnea vorbise anterior despre o 'coordonare' a atacurilor impotriva sa, adaugand ca 'Unii spun ca ar fi de la SRI, altii ca ar fi de la Soros'.

Daca Victor mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile. Gabriela Firea SARE iN APARAREA lui Liviu Dragnea

Conflictul din PSD, dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea, atrage dupa sine reactii din partea celor mai importanti lideri ai partidului. Gabriela Firea a facut mai multe comentarii acide la adresa fostului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )