Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, despre activitatile din timpul liber. Joaca Angry Birds si se uita la seriale

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre activitatile din timpul liber. Joaca Angry Birds si se uita la seriale

Se stie faptul ca Liviu Dragnea este pasionat de pescuit, dovezile fiind pozele pe care le-a tot postat pe retelele sociale, si de tenis, despre care povesteste cu fiecare ocazie. Pe langa acestea, liderul PS. continuă pe B1

Cum se relaxeaza Liviu Dragnea: Nu pescuind sau jucand tenis, ci jucand Angry Birds

Desi obisnuit sa posteze poze cu el la pescuit, eventual de pe lacul Belina, detinut de compania Tel Drum, sau sa povesteasca despre partidele de tenis, presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat la Antena 3ca in timpul liber joaca Angry Birds si ca este un jucator chiar foarte bun.

Cum se relaxeaza Liviu Dragnea: Nu pescuind sau jucand tenis, ci jucand Angry Birds

Desi obisnuit sa posteze poze cu el la pescuit, eventual de pe lacul Belina, detinut de compania Tel Drum, sau sa povesteasca despre partidele de tenis, presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat la Antena 3ca in timpul liber joaca Angry Birds si ca este un jucator chiar foarte bun.

Cearta intre Orban si Gadea: Pe Tudose nu l-ati intrebat cum de are fiica sa afaceri cu energie, nici pe Dragnea despre fermele de porci. Sunteti penibil!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, si jurnalistul Mihai Gadea au avut un schimb dur de replici intr-o emisiune la Antena 3. Gadea i-a reprosat lui Orban ca nu are pozitii mai transante impotriva DNA, mai ales ca a fost scos din cursa pentru Primaria Capitalei intr-un dosar in care a fost ulterior achitat de judecatori. De partea cealalta, Orban i-a reprosat lui Gadea ca nu i-a intrebat pe Mihai Tudose si Liviu Dragnea despre afacerile personale.

Liviu Dragnea, marturisiri despre noua iubita. Cine este misterioasa blonda din viata sa

Liviu Dragnea a vorbit, duminica, la Politikix, despre lucrurile mai putin stiute din viata sa. intr-un interviu inedit acordat lui Robert Kiss, liderul PSD a marturisit ca in timpul li.

Liviu Dragnea, marturisiri complete. Cine este iubirea sa secreta

Liviu Dragnea raspunde unor intrebari provocatoare, in exclusivitate la Antena 3. Duminica, de la ora 15. 00, la Politikix, liderul PSD marturiseste ca iubeste o blonda si ca se joaca Angry.

Florin Iordache explica de ce a plecat Liviu Dragnea in vacanta, chiar in timpul sesiunii extraordinare a Parlamentului

Dupa ce opozitia a criticat vehement absenta lui Liviu Dragnea de la sesiunea extraordinara in care chiar el a convocat Parlamentul, Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei si vicepresedinte al Camerei, cel caruia seful PSD i-a delegat atributiile, a explicat de ce a plecat liderul PSD in vacanta in acest moment.

Ministrul Carmen Dan, despre faptul ca ar fi preferata lui Liviu Dragnea: Am putea accepta ca m-a propus pentru ca ma cunoaste, dar mi se pare ca ne situam intr-un plan al ridicolului. Domnul Dragnea a sustinut-o si pe Sevil Shhaideh. / Presedintele PSD

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat duminica seara laAntena 3ca este ridicol sa se vorbeasca despre faptul ca ar fi preferata presedintelui PSD, Liviu Dragnea, intrucat acesta a sustinut si alti ministri. Totodata, aceata a spus ca presedintele PSD nu va mai avea o atitudine pasiva fata de cei care il critica.

Ce spune Mircea Geoana despre o posibila candidatura a lui Liviu Dragnea la alegerile prezidentiale

Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine ca Liviu Dragnea va fi fortat de partid sa isi asume o candidatura la prezidentialele din 2019.

Alte 8 persoane retinute alaturi de Ilie Dragne in dosarul de evaziune fiscala care vizeaza ferma de porci controlata de fiul lui Liviu Dragnea

Procurorii Parchetului General au retinut, alaturi de Ilie Dragne, alte opt persoane in dosarul de evaziune fiscala in care joi au fost efectuate perchezitii in mai multe locuri, inclusiv la ferma de porci care ii apartine lui Valentin Stefan Dragnea, fiul presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Ilie Dragne este administratorul fermei de porci din comuna Salcia si un personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea.

Ilie Dragne, administratorul Fermei Salcia, controlata de fiul lui Liviu Dragnea, a facut plangere impotriva procurorului care il cerceteaza, acuzandu-l de presiuni psihologice

Avocatul lui Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia din Teleorman unde actionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea, a depus o plangere impotriva procurorului Marian Dragulescu, invocand incalcari de procedura si lipsa de obiectivitate in desfasurarea anchetei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )