Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea, despre mitingul de lansare a candidatilor USL: Vom face publice toate costurile

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre mitingul de lansare a candidatilor USL: Vom face publice toate costurile

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre Romania-n zodia electorala

Liviu Dragnea: Inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente, anunta Agerpres.

Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, mitingul USL pentru anuntarea candidatilor la parlamentare s-a facut transparent si pe documente. Vom face publice toate costurile, pentru ca tot.

LANSARE CANDIDATI USL. Ion Iliescu NU va participa la mitingul de pe Arena Nationala.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu va participa miercuri la mitingul USL care va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti, potrivit Rtv. net. La eveniment sunt asteptate aproximativ 80. 000 de persoane. In jurul pranzului, in Capitala au inceput sa soseasca autocarele cu sustinatori din teritoriu, iar acestia intra deja in tribune, unde fiecare judet are rezervat cate un sector. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a verificat felul in care decurg pregatirile si a declarat ca .

Victor Ponta la mitingul USL: Vom propune in modificarea Constitutiei un rol clar al presedintelui, al premierului si al Parlamentului

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a vorbit celor 60. 000 de oameni adunati pe National Arena la lansarea candidatilor USL despre forta care trebuie sa mearga mai departe pe 9 decembrie, la alegerile.

Victor Ponta: Inchiriem Arena Nationala fara discounturi, cu cat se inchiriaza; Liviu Dragnea: Negociem cu Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL va inchiria Arena Nationala pentru lansarea candidatilor la parlamentare platind contravaloarea acestui serviciu, fara reduceri, in timp ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se negociaza contractul cu Primaria Capitalei, relateaza Mediafax.

Pregatiri pentru lansarea candidatilor USL: Gazonul de pe Arena Nationala a fost placat. In mijloc a rasarit o scena de 400 de metri patrati si sloganul 2012 Anul Victoriei

Lucrarile organizatorice ce premerg evenimentului de lansare a candidatilor USL la alegerile parlamentare sunt in plina desfasurare pe Arena Nationala, la ora transmiterii acestei stiri gazonul fiind placat in totalitate, in mijloc fiind montata o scena de aproximativ 400 de metri patrati, relateaza Mediafax. Scena are circa doi metri inaltime si este acoperita integral de o copertina de culoare alba, pe care sunt inscriptionate sigla USL si sloganul 2012 Anul Victoriei, scris atat cu rosu, cat si cu albastru. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentului de pe Arena Nationala.

MITING LANSARE CANDIDATI USL. Jandarmeria Capitalei: Organizatorii au anuntat prezenta a 74. ...

Jandarmeria Capitalei informeaza ca organizatorii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, care are loc miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18. 00 si 20. 00, au anuntat prezenta a aproximativ 74. 000 de persoane, dintre care 45. 000 din provincie, potrivit Mediafax. Jandarmeria Capitalei asigura masurile de ordine publica si siguranta participantilor in zona de desfasurare a adunarii publice, precum si pe traseele de deplasare care converg catre locul .

Lansarea candidatilor USL, proba capacitatii de mobilizare si organizare a Uniunii.

Lansarea candidatilor USL a fost, miercuri seara, pe Arena Nationala, o proba a capacitatii Uniunii de a-si mobiliza fortele. Organizatorii au adus la stadion peste 60. 000 de persoane, dovedind forta si masivitate. Sustinatorii nu au parut insa cuceriti total de ceea ce li s-a oferit la miting, potrivit Mediafax. Autocarele cu participanti au sosit inca de dimineata in Bucuresti din toate colturile tarii, anticipandu-se o prezenta masiva la miting. In cursul dupa-amiezii, simpatizantii au .

Dragnea, despre participarea lui Basescu la Congresul PPE: Asistam la banalizarea ...

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE reprezinta cea mai mica incalcare a Constitutiei facuta de seful statului, el apreciind ca asistam la banalizarea raului, potrivit Mediafax. Eu cred ca e cea mai mica incalcare a Constitutiei pe care a facut-o Traian Basescu. Deja, in ceea ce-l priveste, asitam la banalizarea raului. Sigur ca nu e in regula, dar nu are de ce sa se mai fereasca. Pana la urma ii vin sefii .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )