Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea, despre negocierile privind noul Cod Fiscal : Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre negocierile privind noul Cod Fiscal : Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

Presedintele interimar al PSD a declarat azi, la Sulina, cu ocazia unui forum al tinerilor social-democrati, ca in privinta proiectului noului Cod Fiscal stadiul negocierilor intre partide este la nivelul propunerilor, nu al unei solutii, relateaza Agerpres. Oficialul a fost intrebat de solutia la care se ajunsese joi, in urma negocierilor intre partide. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre negocierile privind Codul fiscal: Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambat ca in urma negocierilor referitoare la noul Cod fiscal nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere, informeaza Agerpres. Nu s-a ajuns la o.

Cele mai importante modificari care vizeaza Noul Cod fiscal, inaintea negocierilor de joi (sinteza)

Desi Noul Cod fiscal nu a fost publicat in Monitorul Oficial,o sinteza a celor mai importante modificari care vizeaza Noul Cod fiscal, a fost realizata de Cristi Rapcencu, lector universitar la ASE, membru al CECCAR si coordonator al activitatii in cadrul firmei de contabilitate si consultanta SR Accounting Leader. Consideram ca dezbaterile care vor avea loc cu ocazia retrimiterii acestuia in Parlament vizeaza oportunitatea reducerii TVA de la 24% la 19%. In rest, toate modificarile de fond si de forma vor ramane asa cum au fost aprobate initial de catre Parlament in luna iunie, mai spune Rapcencu. Sinteza facuta de el e impartita in modificari in 6 domenii cheie: impozitul pe profit, cel pe venit, microintreprinderi, contributii sociale, TVA, impozite si taxe locale. Pe 24 august va fi convocat Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a vota din nou Codul Fiscal retrimis de presedinte. Iohannis a refuzat adoptarea Codului Fiscal pe motiv ca relaxarea fiscala ar periclita echilibrele macroeconomice si nu ar fi sustenabile. Vezi mai jos o sinteza a principalelor modificari ale Codului.

Lucian Croitoru, despre negocierile privind Codul Fiscal:: E un pas prea mic, problemele raman aceleasi/ Dan Suciu,BNR: Salutam faptul ca s-a tinut cont de pozitia BNR

Salutam faptul ca s-a tinut cont de pozitia Bancii Nationale si de obiectivul asumat cu partenerii internationali privind tinta de deficit bugetar. Vrem sa vedem si impactul fiscal rezultat in urma acestor negocieri, a declarat pentru HotNews. ro Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Bancii Centrale. E drept, rezultatul la care s-a ajuns este prea putin din punct de vedere al macrostabilitatii, spun si alti oficiali ai BNR. Problemele raman aceleasi, spune consilierul Guvernatorului, Lucian Croitoru. Cand ai asemenea cresteri cu cheltuielile salariale, o reducere cu un punct procentual a scaderii TVA nu are cum sa le suplineasca. Efectele vor fi aceleasi: o reducere a credibilitatii, probleme cu costul datoriei, iar politica monetara va avea de suferit. Intr-un cuvant, aceasta relaxare e prea masiva si prea devreme, mai spune Croitoru.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu premierul Victor Ponta, pe agenda discutiilor aflandu-se prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata inclusiv tema Codului fiscal, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Ludovic Orban, despre noul Cod Fiscal: Nu-i un document. N-are o valabilitate pentru ca nu au semnat si reprezentantii PSD si ALDE (VIDEO)

Nici nu s-a ajuns bine la un consens intre partide pe Codul Fiscal, ca deja incepe scandalul. Prim vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca documentul nu este valabil atat timp cat nu a fost semnat de cei din.

Victor Ponta: Cel mai bine ar fi sa avem TVA de 20%, cum era in proiectul initial de Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca sustine o modificare la noul Cod Fiscal, si anume o cota de TVA de 20%, cat era in proiectul initial, si nu 19%, cata fost introdus in proiect in urma solicitarilor liberalilor, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea:S-a vorbit mult prea mult despre votul prin corespondenta si s-a intarziat mult prea mult

Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid, a declarat sambata, la Sulina, corespondentului Agerpres, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Ponta: Aplicarea Noului Cod Fiscal ne va ajuta sa inregistram o crestere economica sanatoasa si sustenabila de circa 3 la suta in fiecare an

Victor Ponta a declarat ca Guvernul si-a propus ca economia sa inregistreze o crestere sanatoasa, sustenabila de circa 3 la suta in fiecare an prin adoptarea Noului Cod Fiscal, Informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea: Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid. S-a intarziat mult prea mult

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Sulina, ca votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid. S-a vorbit mult prea mult despre votul prin coresponde.

Liviu Dragnea revine din concediu. Sedinta conducerii PSD, programata luni

Seful interimar al PSD, Liviu Dragnea, revine sambata din concediul petrecut in Brazilia, iar prima sedinta care va succeda intoarcerea sa din vacanta va avea loc luni, la sediul partidului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )