Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Dragnea, despre cat a pierdut sau castigat USL-ul prin miscarile pentru proba parlamentarelor, in aceasta seara la Vorbe Grele

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre cat a pierdut sau castigat USL-ul prin miscarile pentru proba parlamentarelor, in aceasta seara la Vorbe Grele

Mutari pe tabla de sah? Sau zaruri aruncate la ruleta? Indiferent de joc si de strategii electoratul roman arbitreaza. Si va decide rezultatul. Cate puncte a pierdut si cate a castigat Uniunea Social. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea dezvaluie cat a costat MEGA-MITINGUL USL de la Arena Nationala

Mega-mitingul de lansare a candidatilor Uniunii Social Liberale USL) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, care a avut loc miercuri dupa-amiaza, pe Arena Nationala din Capitala in prezenta a peste.

Liviu Dragnea, despre Romania-n zodia electorala

Liviu Dragnea: Mitingul USL de pe National Arena a costat 139.000 de euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri ca mitingul de prezentare a candidatilor USL la parlamentare, de pe National Arena, se ridica la 139. 000 de euro. in acest cost a intrat si paza.

Liviu Dragnea: Costul total al manifestarii de la National Arena - 139.000 de euro

Costul total al manifestarii de la National Arena se ridica la 139. 000 de euro, a declarat vineri, la Antena 3, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, transmite Agerpres. Potrivit acestuia, in acest cost a intrat si paza asigurata pe 17 octombrie la lansarea candidatilor USL.

Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente, relateaza sursele de presa.

Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, mitingul USL pentru anuntarea candidatilor la parlamentare s-a facut transparent si pe documente. Vom face publice toate costurile, pentru ca tot.

Liviu Dragnea: Inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente, anunta Agerpres.

Dragnea, despre participarea lui Basescu la Congresul PPE: Asistam la banalizarea ...

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE reprezinta cea mai mica incalcare a Constitutiei facuta de seful statului, el apreciind ca asistam la banalizarea raului, potrivit Mediafax. Eu cred ca e cea mai mica incalcare a Constitutiei pe care a facut-o Traian Basescu. Deja, in ceea ce-l priveste, asitam la banalizarea raului. Sigur ca nu e in regula, dar nu are de ce sa se mai fereasca. Pana la urma ii vin sefii .

Liviu Dragnea s-a decis: candideaza la Camera Deputatilor

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, va candida la alegerile parlamentare din decembrie, pentru un post de deputat in colegiul Alexandria, informeaza Adevarul. Dragnea este presedintele Consiliului Judetean.

Liviu Dragnea: Nu exclud o eventuala candidatura la parlamentare, in acest weekend o sa iau decizia finala

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca nu exclude inca ideea unei candidaturi la alegerile parlamentare si ca va lua o decizie in acest sfarsit de saptamana. Am avut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )