Libnet.ro
UNICEF

14:01

Liviu Dragnea, din nou in fata magistratilor. ICCJ judeca apelul DNA in dosarul Referendumul

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, din nou in fata magistratilor. ICCJ judeca apelul DNA in dosarul Referendumul

Liviu Dragnea, din nou in fata magistratilor. ICCJ judeca apelul DNA in dosarul Referendumul. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea va merge luni la iCCJ, in dosarul Referendumul: Am sperante ca intotdeauna adevarul iese la iveala si dreptatea va triumfa

Liviu Dragnea a declarat, la Alexandria, ca va merge luni la iCCJ, la primul termen al apelului din dosarul Referendumul. Presedintele interimar al PSD spune ca are speranta ca adevarul iese la iveala si.

Geoana, despre Congresul PSD: E o farsa. Liviu Dragnea un om care stie sa pacaleasca

Geona mai sustine ca intre Victor Ponta si Liviu Dragnea a fost o casatorie din interes in 2010, in conditiile in care Ponta avea nevoie de Dragnea ca sa tranteasca Congresul, iar Dragnea avea nevoie de un pusti, pe care sa il manipuleze in fata, crezand ca va controla partidul si guvernarea.

Liviu Dragnea intra fara adversar in cursa pentru sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va fi practic singurul care isi va putea depune candidatura la sefia PSD, avand sustinerea tuturor filialelor PSD, mai putin doua dintre ele. Procedura de alegeri conditioneaza depunerea candidaturii de sustinerea a cinci organizatii.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Ion Iliescu, care a criticat modalitatea de alegere a presedintelui PSD: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, nu l-am cunoscut foarte bine

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns, duminica, criticilor lui Ion Iliescu cu privire la modalitatea de alegere a presedintelui PSD, care ar aduce aminte de dorinta lui Nicolae Ceausescu de a fi votat de catre toti romanii. Intrebat despre declaratiile lui Ion Iliescu pe marginea Congresului PSD, Dragnea a raspuns ironic: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, pentru ca nu l-am cunoscut foarte bine si nu pot sa ma pronunt.

Liviu Dragnea vrea amenzi de pana la 60.000 de lei pentru defaimare sociala

Defaimarea sociala s-ar putea sanctiona cu amenda de la 1. 000 la 30. 000 lei, daca vizeaza o persoana fizica, respectiv cu amenda de la 2000 la 60. 000 lei, daca vizeaza un grup social, potrivit unui proiect de lege depus, la Senat, de liderul interimar al PSD, deputatul Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre sistemul de alegere a presedintelui PSD: Nu este comunist, dupa parerea mea este un sistem ultrademocratic

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Alexandria, ca sistemul prin care va fi ales in fruntea social democratilor nu este comunist, ci ultrademocratic. Nu stiu ce isi dorea.

Liviu Dragnea, cale deschisa spre sefia PSD: Sper ca Victor sa ma voteze

Liviu Dragnea vrea social-democrati calificati pentru functiile publice si candidati fara pata la alegerile de anul viitor. Cu ocazia lansarii candidaturii de la Alexandria, presedintele interimar al PSD a vorbit despre proiectul sau pentru PSD. Dragnea spera sa fie votat si de Victor Ponta.

Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura la conducerea PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a anuntat oficial, duminica, candidatura la presedintia partidului. Dragnea a facut anuntul in cadrul conferintei judetene a Organizatiei PSD Teleorman.

Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura pentru presedintia PSD: E un risc pe care mi-l asum pentru ca e nevoie ca PSD sa devina un factor de stabilitate in viata politica din Romania

Liviu Dragnea si-a anuntat, la Alexandria, candidatura pentru presedintia PSD. Vreau sa va anunt ca m-am hotarat sa candidez la presedintia PSD si sper ca dupa incheierea vorbirii sa am si sustinerea.

Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura pentru presedintia PSD: Am invatat ca in politica nu poti minti cu speranta ca nu se va afla (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a anuntat, la Alexandria, candidatura pentru presedintia PSD. Vreau sa va anunt ca m-am hotarat sa candidez la presedintia PSD si sper ca dupa incheierea vorbirii sa am si sustinerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )