Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liviu Dragnea: Joi, la 10:00, intalnire pe Codul Fiscal. Ce a spus despre alegerile prezidentiale si europarlamentare

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Joi, la 10:00, intalnire pe Codul Fiscal. Ce a spus despre alegerile prezidentiale si europarlamentare

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul partidului, ca intalnirea dintre liderii Coalitiei si liderii Opozitiei pe tema modificarilor la Codul Fiscal, va avea loc, joi, la ora 10:00. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Joi, la 10:00, intalnire pe Codul Fiscal

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul partidului, ca intalnirea dintre liderii Coalitiei si liderii Opozitiei pe tema modificarilor la Codul Fiscal, va avea loc, joi, la ora 10:00.

Liviu Dragnea sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat. Deocamdata nu s-a gasit o solutie care sa fie adoptata de parlament, spune Dragnea. Nu s-a ajuns la o.

Codul Fiscal ar putea fi amanat. Liviu Dragnea: Joi va avea o discutie a liderilor politici pe aceasta tema (VIDEO)

Liviu Dragnea a propus amanarea Codului Fiscal cu o saptamana pentru ca ar trebui continuate discutiile, informeaza B1 TV, iar coalitia ar fi de acord cu aceasta. Social democratul a facut propunerea in cadrul .

Liviu Dragnea, despre negocierile privind noul Cod Fiscal : Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

Presedintele interimar al PSD a declarat azi, la Sulina, cu ocazia unui forum al tinerilor social-democrati, ca in privinta proiectului noului Cod Fiscal stadiul negocierilor intre partide este la nivelul propunerilor, nu al unei solutii, relateaza Agerpres. Oficialul a fost intrebat de solutia la care se ajunsese joi, in urma negocierilor intre partide.

Liviu Dragnea, despre negocierile privind noul Cod Fiscal: Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Sulina, cu ocazia unui forum al tinerilor social-democrati, ca in privinta proiectului noului Cod Fiscal stadiul negocierilor intre partide este in continuare la nivelul propunerilor, nu la cel al unei solutii, potrivit Agerpres.

Anunt surprinzator al lui Liviu Dragnea, care amana soarta Codului Fiscal pana in septembrie: Propunem pentru joi o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pe Codul Fiscal pentru o decizie politica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca propune pentru joi, 27 august, o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pentru o decizie politica finala privind Codul Fiscal. Dragnea a mai spus ca asteapta ca o decizie politica finala si un vot final pe Codul Fiscal sa fie date in sesiunea ordinara a Parlamentului, ceea ce inseamna aminarea votului pentru luna septembrie.

Gorghiu, la Digi 24: Am raspuns favorabil cererii lui Liviu Dragnea pentru ca se suprapune pe dorinta PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, la Digi 24, ca a raspuns favorabil solicitarii liderului PSD Liviu Dragnea pentru intalnirea politica de joi pe Codul fiscal pentru ca se suprapune pe dorinta PNL, aratand ca, in opinia sa, acest cod nu trebuie sa aiba o eticheta: Victor Ponta, PSD, PNL, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea despre Codul Fiscal: Am considerat ca e bine sa ne mai acordam cateva zile, sa luam o decizie in deplina cunostinta de cauza. / Despre Victor Ponta: Prietenul meu, camaradul meu, colegul meu. Are toata sustinerea partidului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca Eu am incredere foarte mare in Victor Ponta. Este prietenul meu, camaradul meu, colegul meu, are toata sustinerea partidului. Dragnea a adaugat ca Este mai putin important daca PSD e la putere sau in opozitie, dar importanta unui partid la guvernare o da ceea ce reuseste sa faca. In legatura cu noul Cod Fiscal si cu amanarea dezbaterii de azi din Parlament, Liviu Dragnea a explicat ca Am considerat ca e bine si pentru noi cei din coalitie, si pentru cei din opozitie, sa ne mai acordam cateva zile, pentru a lua o decizie in deplina cunostinta de cauza. Dragnea a mai precizat ca atat el, cat si Victor Ponta i-au cerut ministrului Finantelor sa faca o analiza, sa vedem daca temerile presedintelui privind Codul Fiscal au temei.

Liviu Dragnea pune piciorul in prag

Proaspat intors din concediu, liderul PSD transmite ca are ultimul cuvant pe temele importante, cum ar fi Codul Fiscal sau votul prin corespondenta. Liviu Dragnea este decis sa puncteze la capitolul imagine, incercand sa isi contureze un rol in dezbaterea pe Codul Fiscal, initial o disputa doar intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta.

Ce spune Gorghiu despre amanarea discutiilor privind Codul Fiscal

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca a raspuns favorabil solicitarii liderului PSD, Liviu Dragnea, de a amana discutiile pe tema Codului Fiscal,pentru ca se suprapune pe dorinta PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )