Libnet.ro
UNICEF

12:15

Liviu Dragnea, PEDEPSIT in puscarie: De necrezut ce i se intampla ACUM in spatele gratiilor!

B1 B1,
Liviu Dragnea, PEDEPSIT in puscarie: De necrezut ce i se intampla ACUM in spatele gratiilor!

Dincauzaunui interviu acordat recent, Liviu Dragnea a primit osanctiunedisciplinarade la conducerea penitenciarului Rahova, constandinretragerea. continuă pe B1

Liviu Dragnea, pedepsit in inchisoare. Ce a patit fostul lider PSD din cauza interviului dat la Realitatea Plus

Interviul acordat de Liviu Dragnea pentru Realitatea Plus din inchisoare nu a ramas fara repercursiuni. Fostul lider al PSD a fost pedepsit si suporta consecintele si astazi. Liviu Dragnea, pedepsit aspru in puscarie. Ce a patit fostul lider al PSD dupa interviul acordat Realitatea Plus Liviu Dragnea a fost pedepsit dupa ce a acordat un .

Liviu Dragnea, din nou in instanta. Ce a patit fostul lider PSD in puscarie

Liviu Dragnea se pare ca are numai ghinioane. Dupa ultima infatisare in fata judecatorilor cu un rezultat negativ pentru el, fostul lider PSD va trebui sa revina in instanta, dupa ce a depus o noua contestatie. Liviu Dragnea, din nou in instanta in urma cu patru zile, mai exact pe 27 august, fostul lider PSD .

Liviu Dragnea, aspru pedepsit dupa ce a acordat un interviu din inchisoare. A fost nevoit sa apeleze din nou la instanta

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea isi cere in instanta dreptul de a primi pachet si de a munci in inchisoare. El a fost sanctionat dupa ce a dat un interviu fostei sale angajate de la Camera Deputatilor.

Milioane de oameni sunt in pericol. Ce se intampla acum cu planeta, din cauza incalzirii globale

Milioane de oameni sunt in pericol din cauza a ceea ce se intampla cu Planeta. Din pacate, incalzirea globala se resimte din ce in ce mai tare. Ce se va intampla acum si care sunt ultimele informatii oferite de specialisti? Scenariul negru devine realitate! Ce se intampla acum din cauza incalzirii globale? Ne apropiem cu .

Ce se intampla acum pe Autostrada Transilvania. Anuntul oficial al Guvernului

Ce se intampla cu Autostrada Transilvania peste cateva zile. Anuntul facut luni de ministrul Transporturilor. Ce se intampla acum cu autostrada Transilvania Luni, 31 august, Ministrul Transporturilor Lucian Bode a anuntat ca in cateva zile urmeaza sa fie semnat contractul pentru lotul Nusfalau Suplacu de Barcau din Autostrada Transilvania A3), in lungime de 13,55 .

Ilie Nastase, decizie neasteptata, doar de frica sotiei. Ce se intampla acum in viata lui

Cu fiecare noua casnicie, vila din Primaverii a lui Ilie Nastase primeste si ea un suflu nou si intra in santier. Aproape toate nevestele sportivului au simtit nevoia sa schimbe aerul una dupa alta. Brigitte si-a pus amprenta dupa Amalia Nastase, iar acum a venit randul Ioanei sa aranjeze locuinta. Viata lui Ilie trece prin .

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel .

Politia Romana, licitatie de 10 milioane de euro. Vestea de ultima ora: ce se intampla acum

Politia Romana va organiza in luna septembrie o licitatie. Se pun la bataie peste 10 milioane de euro. Licitatia in valoare de 10 milioane de euro Inspectoratul General al Politiei Romane vrea sa cumpere, prin atribuire on-line, Servicii de transport aerian necesare insotirii cetatenilor extradati. Valoarea totala estimata a licitatiei este de 10. 700 de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )