Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Pop, discurs cu greseli gramaticale la inceputul anului scolar. Ministrul Educatiei, incurcat de cuvantul copiii

Adevărul Adevărul,
Liviu Pop, discurs cu greseli gramaticale la inceputul anului scolar. Ministrul Educatiei, incurcat de cuvantul copiii

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sustinut un discurs la inceputul anului scolar scris cu greseli gramaticale, dupa cum arata imaginile filmate de Antena 3. Cuvantul copiii era scris cu doar doi i. Cand a fost pus sa explice care este rolul celui de-al treilea i, lui Pop i s-a intrerupt brusc telefonul. Pentru eroare, ministrul a dat vina pe un functionar al ministerului. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV. Situatie jenanta pentru ministrul Liviu Pop. Discursul sau la deschiderea anului scolar a avut greseli gramaticale. Cum a explicat gafa

Ministrul Educatiei a venit nepregatit la deschiderea anului scolar. Discursul acestuia a continut greseli gramaticale, nu tocmai un exemplu bun pentru copiii care incep scoala. Textul acestuia fost.

Liviu Genunche Pop, intrebat ce reprezinta al treilea i din cuvantul copiii: Va las pe dvs. sa raspundeti! Ministrul Educatiei, discurs plin de greseli in prima zi a anului scolar!(FOTO,VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a inceput nepregatit noul an scolar. Discursul acesta a continut greseli gramaticale, potrivit Antena 3. Camerele de filmat au suprins textul prezentat de Liviu Pop,.

Ambasadorul Germaniei in Romania a intrat cu masina in curtea Colegiului Goethe, la deschiderea anului scolar (FOTO)

La inceputul anului scolar, invitat de onoare la Colegiul Goethe din Capitala a fost ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt. Soferul acestuia a ignorat aglomeratia si a intrat cu masina.

Manual facut pe genunche: Compendiul lui Liviu Pop e plin de greseli si termeni inaccesibili pentru elevii de clasa a V-a

Ministerul Educatiei a lansat la inceputul lunii un compendiu pentru elevii de clasa a V-a, un manual pentru mai multe discipline care sa inlocuiasca la ore timp de 8 saptamani manualele specifice.

Cum a pregatit ministrul Pop inceperea anului scolar: Elevii n-au manuale, inspectorii sunt schimbati pe criterii politice, iar sute de scoli n-au avize

Anul scolar incepe, luni, pe fondul unor decizii controversate ale ministrului Educatiei, Liviu Pop.

Mesajul lui Liviu Pop catre elevi, in prima zi de scoala: Facem toate eforturile pentru a avea conditii care sa va ajute

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a transmis elevilor, cu ocazia inceperii noului an scolar, ca autoritatile fac toate eforturile, pentru ca elevii sa aiba conditii adecvate pentru a invata.

Cum ii raspunde Liviu Pop presedintelui Iohannis, dupa ce a criticat Legea Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a reactionat, luni, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a afirmat, la ceremonia de deschidere a noului an scolar, ca Legea Educatiei trebuie sa inceteze sa mai fie un puzzle.

Leoreanu: Liviu Pop Genunche a facut pe genunchi calendarul examenelor. Cursurile se suprapun cu examenele. Era ocupat cu epurarile din inspectorate

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu i-a solicitat ministrului Educatiei Nationale, Liviu Pop, sa rectifice rapid calendarul examenelor nationale din noul an scolar, in conditiile in care cursurile se suprapun cu examenele.

O profesoara in rochie transparenta, careia i se vedea lenjeria intima, s-a asezat langa Ponta la deschiderea anului scolar (FOTO)

Victor Ponta a avut parte la deschiderea anului scolar in Gorj de un moment stanjenitor. Prezent la Colegiul National Ecaterina Teodoriu din Targu Jiu pentru a le tine elevilor un discurs cu.

O profesoara in rochie transparenta, careia pare ca i se vede lenjeria intima, s-a asezat langa Ponta la deschiderea anului scolar (FOTO)

Victor Ponta a avut parte la deschiderea anului scolar in Gorj de un moment stanjenitor. Prezent la Colegiul National Ecaterina Teodoriu din Targu Jiu pentru a le tine elevilor un discurs cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )