Libnet.ro
UNICEF

00:07

Loteria Bonurilor Fiscale in 50 de intrebari si raspunsuri

Hotnews Hotnews,
 Loteria Bonurilor Fiscale in 50 de intrebari si raspunsuri

In sedinta de guvern de miercuri a fost aprobata ordonanta privind organizarea Loteriei Bonurilor Fiscale. Textul supus aprobarii a fost imbunatatit in urma dezbaterilor publice, principalele noutati fiind: extinderea dreptului de participare pentru persoanele de toate varstele s-a renuntat la pragul minim de varsta de 18 ani), nerestrictionarea la un singur bon fiscal/extragere/persoana, Ordonanta mai prevede ca incepand cu 1 martie, in cazul refuzului agentului economic de a emite si inmana bon fiscal, cumparatorul sa poata sa nu achite bunul dobandit sau serviciul prestat, avand in vedere ca o tranzactie nefiscalizata nu reprezinta altceva decat o incalcare a legii. Asadar, cumparatorul poate pastra bunul fara sa il mai plateasca in cazul unui refuz al agentului economic de a emite bon fiscal. continuă pe Hotnews

Loteria bonurilor fiscale: Daca nu primesti bon, nu platesti

Proiectul care introduce loteria bonurilor fiscale a fost aprobat, miercuri, acestui proiect fiindu-i adaugata o prevedere ce arata ca o persoana poate pleca din magazin fara sa plateasca daca nu primeste bon.

Loteria bonurilor fiscale a fost aprobata. Care sunt modificarile aduse proiectului

Ordonanta privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale a fost avizata miercuri de Guvern, cu un sistem de extragere lunara sau ocazionala a bonurilor primite de cumparatori si cu posibilitatea ca, din martie, un client sa aiba dreptul sa nu achite produsul selectat sau consumat daca nu a primit bon fiscal de la comerciant.

Surse: loteria bonurilor, aprobata. Clientul poate refuza plata daca nu a primit bon fiscal

Introducerea Loteriei bonurilor fiscale a fost avizata de Guvern, cu un sistem de extragere lunara sau ocazionala a bonurilor primite de cumparatori si cu posibilitatea ca, din martie, un client sa aiba dreptul sa nu achite produsul selectat sau.

Guvernul a aprobat ordonanta pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale

Guvernul a aprobat astazi, la propunerea Ministerului Finantelor Publice, Ordonanta pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, masura care are scopul de a contribui la combaterea evaziunii fiscale prin cointeresarea, implicarea si responsabilizarea cetatenilor in fiscalizarea veniturilor realizate de comercianti din vanzarea bunurilor si prestarea serviciilor direct catre populatie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )