Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lotul I al autostrazii Nadlac-Arad ar putea fi deschis circulatiei saptamana viitoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lotul I al autostrazii Nadlac-Arad ar putea fi deschis circulatiei saptamana viitoare

Lotul I al autostrazii Nadlac-Arad, de 22 de kilometri, ar putea fi deschis circulatiei saptamana viitoare, in conditiile in care lucrarile la corpul soselei au fost finalizate si mai trebuie realizate doar santuri, garduri sau poduri, spun. continuă pe Wall-Street Ro

Primul lot al autostrazii Nadlac-Arad ar putea fi inaugurat saptamana viitoare

Lotul I al autostrazii Nadlac-Arad, de 22 de kilometri, ar putea fi deschis circulatiei saptamana viitoare. Lucrarile la corpul soselei au fost finalizate si mai trebuie realizate doar santuri, garduri sau.

Cand am putea circula pe Lotul I al autostrazii Nadlac-Arad

Soferii ar putea circula pe Lotul I al autostrazii Nadlac-Arad, cu lungimea de 22 de kilometri, incepand de saptamana viitoare. Lucrarile la corpul soselei au fost finalizate si mai trebuie realizate doar santuri, garduri sau poduri, spun reprezentantii constructorului.

Lotul 1, de 22 de kilometri, din autostrada Nadlac-Arad s-ar putea deschide circulatiei saptamana viitoare

Lotul I al autostrazii Nadlac-Arad, de 22 de kilometri, ar putea fi deschis circulatiei saptamana viitoare, in conditiile in care lucrarile la corpul soselei au fost finalizate si mai trebuie realizate doar santuri, garduri sau poduri, spun reprezentantii constructorului.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1909 seconds )