Libnet.ro
UNICEF

15:16

Lovitura pentru cei care au masini second hand! Anuntul facut acum

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru cei care au masini second hand! Anuntul facut acum

Un anunt surpriza despre masinile second hand tocmai a venit, iar dezvaluirile nu lasa loc de nicio interpretare. Vezi AICI ce se intampla cu masinile la mana a. continuă pe Antena3

ATENTIE! Sapte din zece masini second-hand au zeci de kilometri dati inapoi. Cat profit fac samsarii pe banii romanilor

Cel putin sapte din zece masini second-hand scoase la vanzare in Romania in perioada ianuarie august au avut kilometri dati inapoi de la cateva zeci de mii pana la cateva sute de mii de kilometrii,.

Veste bomba pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Se schimba denumirile carburantilor de saptamana viitoare. Ce semnificatii vor avea cerculetele, patratele si romburile. Vezi AICI ce se va intampla cu denumirile.

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Veste TERIBILA pentru cei care urmau sa se pensioneze anticipat...

Romanii care urmeaza sa se pensioneze trebuie sa stie ca banii pe care ii vor primi vor fi insuficienti daca se bazeaza doar pe pensia publica pilonul I de pensii) si pe pensia privata obligatorie pilonul II de.

Eugen Tomac, mesaj ferm pentru cei care nu merg la referendum: Boicotul este solutia celor slabi

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca se va prezenta la referendumul pentru redefinirea familiei, pentru ca asa ii dicteaza constiinta. Tomac sustine ca politicienii incearca sa profite de aceasta co.

LOVITURA TERIBILA pentru abonati: Noi TAXE TV pentru cei care vor sa urmareasca posturile de sport

Piata TV din Romania pare sa se aliniaze incet, dar sigur, la ceea ce se intampla in Occident. Iubitorii sportului care vor vrea sa aiba in pachetul TV canalele ce transmit meciurile de fotbal va fi.

Acest numar de telefon este blestemat. Toti cei care l-au avut au murit. Ai risca sa-l ai?

Pentru cei care nu cred in supranatural, aceste lucruri par simple coincidente, insa pentru restul lumii sunt o dovada ca blestemele pot intoarce pe dos destinul unui om. O companie de telefonie mobila din.

Deputatul PMP Adrian Todoran condamna declaratia ministrului Teodovici privind faptul ca parlamentarii nu trebuie sa tina cont de cei care i-au votat

Deputatul PMP Adrian Todoran considera halucinanta declaratia data de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a precizat ca parlamentarii nu trebuie sa tinta cont de cei care i-au votat pentru a ajunge.

Samsarii fac 45 MIL. euro in Romania din modificarea kilometrajului pe o piata care ii sustine

Sapte din zece masini second-hand la vanzare in Romania, verificate in baza de date a InspectorAuto. ro in perioada ianuarie - august 2018, au avut kilometri dati inapoi de la cateva zeci de mii pana la cateva sute de mii, profitul din aceasta.

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Instanta a decis redeschiderea dosarului privatizarii Tel Drum

Lovitura cumplita pentru presedintele PSD Liviu Dragnea! inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca dosarul privatizarii Tel Drum in care Dragnea este acuzat de abuz in serviciu va fi redeschis. Acesta.

LOVITURA PENTRU PROFESORI! Valentin Popa: Meditatiile vor fi FISCALIZATE, iar dascalii nu vor mai pregati in particular elevii de la clasa

Potrivit noului Cod de Etica pentru invatamantul preuniversitar, profesorii nu mai au voie sa faca meditatii cu elevii de la clasa, spune fostul ministru al Educatiei, Valentin Popa. Dascalii vor putea med.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )