Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lovitura pentru demnitari: Guvernul a sesizat CCR cu privire la cresterile salariale din domeniul Transporturilor

B1 B1,
Lovitura pentru demnitari: Guvernul a sesizat CCR cu privire la cresterile salariale din domeniul Transporturilor

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la reglementarea prin care se dispune cresterea cu aproximativ 60% a salariului unor angajati de la Ministerul Transporturilor, se arata intr-un comunicat. continuă pe B1

Guvernul a sesizat CCR cu privire la salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la Legea privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.

Guvernul a sesizat CCR cu privire la patru legi adoptate de Parlament

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala CCR) privind patru Legi adoptate de Parlament: Legea privind aprobarea unor masuri de gestionare a instrumentelor structurale din domeniul transporturilor, Legea privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, precum si stabilirea unor masuri fiscal-bugetare, Legea privind privind asigurarea continuitatii asistentei medicale primare prin centrele de permanenta si Legea privind Statutul functionarilor publici.

Guvernul a sesizat CCR privind Statutul functionarilor publici

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la proiectul de lege pentru modificarea Legii numarul 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, adoptat de Parlament in 22 iunie, potrivit unui comunicat al Executivului trimis redactiei.

Vicepremierul Costin Borc vorbeste despre a treia uzina de asamblare de masini in Romania. Un proiect pentru care Guvernul Ciolos poarta discutii cu doua mari companii

Autoritatile romane poarta discutii cu doua companii auto de talie internationala pentru deschiderea unei a treia uzine de asamblare de masini in Romania, dupa cele detinute de Renault si Ford, a declarat azi Costin Borc, vicepremier si ministru al Economiei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )