Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Opt turnatori raman fara protectie

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Opt turnatori raman fara protectie

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Curtea de Apel Bucuresti da o lovitura cumplita DNA prin faptul ca cel care a fost seful Comunitatii Nationale de Informatii al lui Traian Basescu, martor-denuntator,. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus / Fostul sef al sectiei a II-a din DNA si alti doi procurori au facut plangere la CSM impotriva lui Kovesi

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus, fostul sef al sectiei a II-a din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, iar Tulus si alti doi procurori i-au facut sesizare Codrutei Kovesi la CSM, transmite Antena 3. Motivul cererii de revocare ar fi ca Doru Tulus este cercetat penal in cadrul anchetei declansate dupa aparitia in presa a inregistrarilor cu Laura Codruta Kovesi. UPDATE: Potrivit informatiilor Hotnews, Parchetul General a dispus ieri incetarea delegarii celor doi procurori pe functii de sefi de serviciu in cadrul DNA.

Revolta in DNA! Laura Codruta Kovesi, atacata de procurori (FOTO)

Scandal urias la Directia Nationala Anticoruptie dupa ce au aparut inregistrari cu procurorul sef, Laura Codruta Kovesi. Aceasta a comandat teste poligraf si ancheta interna pentru a afla ce procurori.

Elena Udrea: Laura Codruta Kovesi este o bomba cu ceas. Zilele ii sunt numarate la conducerea DNA

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a lansat, la postul de televiziune Romania TV, o serie de acuzatii la adresa sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi, verificata de Inspectia Judiciara

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, este verificata de Inspectia Judiciara, la sesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader declarand azi dimineata ca a cerut o analiza a activitatii manageriale, transmit surse din media.

Risc de implozie la DNA. Culisele razboiului dintre Laura Codruta Kovesi si Doru Tulus

Ultimul lucru de care avea acum nevoie DNA este un razboi intern cu acuzatii grave. Laura Codruta Kovesi a revocat, joi, din functia de sefi de sectii doi procurori importanti: Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga. Lui Tulus i se reproseaza ca a solutionat un dosar penal in care era implicata o persoana cu care ar fi avut raporturi civile. DNA nu ofera detalii in comunicatul oficial, insa acuzatia ridica cel putin un semn de intrebare: de ce nu s-a abtinut procurorul Doru Tulus din aceasta cauza?.

Sesizare la Inspectia Judiciara. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, le-ar fi scris procurorilor un e-mail: Pe cel care a inregistrat ilegal il vom numi infractor

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, ar fi trimis un e-mail catre procurorii din cadrul institutiei de forta in care le-ar fi spus ca cel care a facut inregistrarile aparute in spatiul public va fi numit infractor.

Opt procurori vor sa paraseasca DNA. Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea pentru doi dintre ei

Opt procurori au cerut Consiliului Superior al Magistraturii sa le avizeze plecarea din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, in urma scandalului iscat de aparitia inregistrarilor din sedinta DNA.

Tudorel Toader, lovitura de gratie pentru Codruta Kovesi: Sefa DNA risca sa-si piarda functia

Ministrul Justitiei Tudorel Toader avertizeaza ca, daca este nevoie, vor fi luate masuri dure dupa evaluarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in cazul in care se vor descoperi erori grave, Toader.

Plangerea facuta impotriva Laurei Codruta Kovesi de procurorii DNA revocati din functii

Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a solicitat revocarea din functie a procurorilor Mihaela Iorga Moraru si Nicolae Marin, dupa ce acestia au depus o plangere impotriva acesteia la Inspectia Judiciara. Sesizarea a fost facuta publica de Luju. ro.

Impozitul pe cifra de afaceri este, probabil, o lovitura pentru companii

Impozitul pe cifra de afaceri este probabil o lovitura pentru companii, iar economia reala nu o sa vada cu ochi buni lucrurile astea, a declarat, ieri, Adrian Mitroi, profesor de finante comportamentale la Academia de Studii Economice ASE), citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )