Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lovitura primita de Tudorel Toader la scurt timp dupa ce a cerut revocarea lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Lovitura primita de Tudorel Toader la scurt timp dupa ce a cerut revocarea lui Kovesi

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul. continuă pe Antena3

Site-ul Ministerului Justitiei a cazut dupa anuntul facut de Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

De ce a cerut Tudorel Toader revocarea Laurei Codruta Kovesi

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, prezentand o sinteza din raportul de management asupra activitatii Laurei Codruta Kovesi. Cele mai importante.

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader, LOVITURA de la cine nu se astepta! ATACAT de un coleg de la facultate: Cele 20 de puncte nu au SUSTINERE juridica

Un coleg al lui Tudorel Toader, de la Facultatea de Drept din Iasi, lanseaza un atac virulent asupra ministrului Justitiei, despre care spunse ca a luat decizii fara sustinere juridica sau.

Cele mai bune glume si ironii dupa prezentarea interminabila a lui Tudorel Toader: Macar unu sa ramana treaz sa auda concluzia

Mult asteptata aparitie a lui Tudorel Toader cu raportul privind activitatea DNA s-a soldat cu o avalansa de glume si ironii, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca are 36 de pagini pe care le va prezenta in diagonala, avertizandu-i pe jurnalisti ca va vorbi nu mult, ci chiar foarte mult. Dupa o ora si aproape 30 de minute, Toader a cerut revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Raluca Turcan: Tudorel Toader, o rusine pentru Romania

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut joi demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa decizia acestuia de a declansa procedura de revocare din functie a procurorului sef al Directiei.

Profesor de drept de la Universitatea AI Cuza, coleg cu Tudorel Toader: Nici unul dintre cele 20 de puncte nu are sustinere juridica sau rationala / Unde s-a mai intamplat asta? Nici macar la prezumtiosii stalinisti

Valerius Ciuca, profesor de drept si coleg cu Tudorel Toader la Universitatea AI Cuza din Iasi, il critica dur pe ministrul Justitiei intr-un text pe Facebook. Ciuca desfiinteaza cele 20 de capete de acuzare din raportul lui Tudorel Toade, prin care ministrul a cerut revocarea sefei DNA. Nici unul dintre cele 20 de puncte nu are sustinere juridica sau rationala, scrie profesorul Ciuca.

Turcan, mesaj catre Tudorel Toader: Sunteti o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a cerut, pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, care este o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor si incalca angajamentele internationale ale Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )