Libnet.ro
UNICEF

13:15

Luare de ostatici in gara din Koln, Germania. Mai multe focuri de arma trase

Antena3 Antena3,
Luare de ostatici in gara din Koln, Germania. Mai multe focuri de arma trase

Politia germana a fost chemata luni sa intervina intr-o situatie cu ostatici in apropiere de principala gara din Koln vest), informeaza dpa. Politia a precizat intr-un mesaj pe Twitter ca se ocupa de. continuă pe Antena3

Luare de ostatici in gara din Koln, Germania

Politia germana a fost chemata luni sa intervina intr-o situatie cu ostatici in apropiere de principala gara din Koln vest), informeaza dpa. Politia a precizat intr-un mesaj pe Twitter ca se ocupa de.

ALERTA TERORISTA in Germania! impuscaturi si luare de ostatici in gara din Koln! Detalii de ultim moment (FOTO, VIDEO)

Alerta teorista in Germania! Gara din Kolna fost evacuata, in urma cu putin timp, dupa ce in zona au fost trase mai multe focuri de arma. Politia germana a fost solicitataluni sa inter.

UPDATE // ALERTA TERORISTA in Germania! impuscaturi si luare de ostatici in gara din Koln! Agresorul a fost arestat. in ce stare se afla VICTIMELE (FOTO, VIDEO)

UPDATE 17:00: Fortele speciale de intereventie au patruns in Gara centrala din Koln si au eliberat femeia care fusese luata ostatic. De asemenea, atacatorul a fost arestat, au anuntat autoritatile.

Sechestrare de persoane la gara din Koln: Politia nu exclude un atentat

Politia germana a afirmat luni seara ca nu exclude pista unui atentat terorist dupa sechestrarea de persoane in gara din Koln care a facut trei raniti pe langa atacator, relateaza AFP. Ancheta.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit n multime n Germania / Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, dupa ce un avion Cessna s-a prabusit in multime in statulHessa, vestul Germaniei, a spus Politia, relateaza Reuters. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in multime in Germania: Mai multe persoane au decedat

Cel putin 3 persoane au decedat duminica dupa ce un avion de mici dimensiuni model Cessna s-a prabusit intr-un grup de spectatori de pe aerodromul din orasul Hesse, informeaza Reuters. intre cei 3 decedati.

Un radiotelescop din Australia a detectat mai multe impulsuri radio rapide misterioase

O echipa de cercetatori din statul Western Australia a detectat, pe parcursul unui an, cu ajutorul unui radiotelescop, 20 de semnale radio misterioase, care poarta denumirea de impulsuri radio rapide FRB - fast radio burst), aproape de doua ori mai multe decat numarul identificat la nivel global de la descoperirea acestui fenomen, in 2007, potrivit dpa, citat de Agerpres.

Luare de ostatici la gara centrala din Koln

Mai multi atacatori au luat ostatici luni la gara centrala din Koln, in Germania. Incidentul ar fi avut loc la o farmacie din interiorul cladirii in care se afla gara, scrie Deutsche Welle.

Luarea de ostatici de la Koln, un posibil atentat terorist

Politia germana a afirmat luni seara ca nu exclude pista unui atentat terorist dupa sechestrarea de persoane in gara din Koln care a facut trei raniti pe langa atacator, relateaza AFP. Ancheta.

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Cele mai multe victime cauzate de seism, in scenariul realizat de Departmentul pentru Situatii de Urgenta, sunt in zona Universitate-Centrul Vechi: aproximativ 200 de persoane. Totodata, din cauza aceluiasi cutremur ipotetic s-a daramat unul dintre corpurile Spitalului Colentina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )