Libnet.ro
UNICEF

08:46

Lucian Isar, atac devastator la adresa lui Mugur Isarescu. Economistul explica de ce seful BNR trebuie inlocuit cat mai repede

B1 B1,
Lucian Isar, atac devastator la adresa lui Mugur Isarescu. Economistul explica de ce seful BNR trebuie inlocuit cat mai repede

Economistul Lucian Isar afirma ca Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), trebuie inlocuit anul acesta, inainte sa ii expire mandatul Isar spune ca precedenta numire in functie a. continuă pe B1

Iohannis, un nou atac devastator la adresa PSD: Cu acesti pesedisti nu vom face niciun fel de descentralizare

Presedintele Klaus Iohannis continua atacurile la adresa modului in care Guvernul a inteles sa conduca, de data aceasta referindu-se la mai vechea tema a descentralizarii. Seful statului a declarat,.

Mugur Isarescu: Normal ca plec ca doar nu voi sta aici pana implinesc 70 de ani

Guvernatorul Bancii Nationale a Romanei, Mugur Isarescu, a afirmat miercuri ca problema unui viitor mandat nu este de actualitate si, din cate stie, nici nu poate primi altul, intrucat in 2019 implineste 70.

Mugur Isarescu taxeaza Guvernul PSD: Masurile fiscale arata a topaiala in sus si-n jos. Ce poti sa ii faci ca sa contracarezi inflatia?

Mugur Isarescu nu rateaza nicio ocazie sa taxeze guvernul PSD. Guvernatorul BNR a declarat, miercuri, ca este greu sa-ti atingi tinta cu atatea suisuri si coborasuri fiscale din ultimii.

Dezvaluiri: Mugur Isarescu ar fi fost prins de americani cu tranzactii suspecte in Singapore

Mugur Isarescu, aflat de aproape 29 de ani la sefia Bancii Nationale a Romaniei BNR), a facut, luni, un anunt care a surprins pe toata lumea. El a declarat ca, de anul viitor, nu va mai ocupa functia.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa Guvernului si la adresa PSD. Prezent la Blaj, Klaus Iohannis a declarat ca prin masurile luate de PSD, partidul condus de Liviu Dragnea risca scoata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )